Felul cum ai pus intrebarea denota ca si tu esti din aceeasi categorie. Niciodata nu este bine sa generalizezi, cei mai multi romani nu au un comportament ilegal sau imoral, doar unii sunt necivilizati, altii fac prostii, etc.
cei mai multi romani nu au un comportament ilegal sau imoral, doar unii sunt necivilizati, altii fac prostii, etc.
foarte amuzant, fara suparare, dar mi-ati facut ziua, va multumesc pentru gluma asta
Imi pare bine ca te-am binedispus dar te inseli, nu am spus-o ca gluma. Si o mica explicatie: referirea la "cei mai multi" este in sensul ca sunt peste jumatate cei cu comportament bun. Sunt de acord ca avem si unii cu comportament prost dar nu acestia constituie majoritatea.
Este foarte simplu ca sa ai o astfel de parere dar nu este sprijinita de nimic obiectiv, nici de catre tine si nici de catre cel ce a pus intrebarea. Asa fiind parerea mea este cu mult mai buna ca a celor ce spun ca TOTI au comportament prost.
Eu in viata mea nu am intalnit un roman civilizat
Este problema ta, inseamna ca te invarti printre cei necivilizati.
Nu e problema mea, traiesc de 30 de ani aici, dvs afirmati chesti sf, ati scris ca majoritatea sunt civilizati, cea nu e adv
Nici eu nu sunt civilizat mam romanizat din pacate, toata civilizatia mea genetica germana s-a dus
Eu am dat de oameni civilizati cand am ajuns la facultate. Vezi ce inseamna educatia?
O afirmatie fara dovezi nu inseamna nimic
Faptul ca tu esti necivilizat nu inseamna ca sunt toti. De ex. eu ma consider civilizat.
Parerile noastre sunt ireconciliabile, asa ca nu mai avem ce discuta, fiecare ramane cu a sa.
Fiecare se poate considera cum doreste si poate sa creada orice vrea
Nu aveti cum sa va certati cu Ray! Pe mine de doua ori m-a trecut la ignor din cauza ca aveam parareri diferite! A doua oara cand mi-a trimis cerere de,, iertaciune'' l=am lasat asa!
Nu ma cert, eu mi-am expus parerea si, dupa cateva fite, Ray o da pe gluma.
P.S. Si pe mine m-a ignorat Ray dar, dupa ceva timp, tot el a cerut sa fiu de acord cu stoparea si am fost. Sigur ca a doua oara n-as mai fi nici eu.
UNII, spui?
Eu cred că ar trebui să te trezești nițel. Nu cred că doar "unii" ne-au făcut de rahat în 30 de ani de pseudodemocrație, neoliberalism inconștiență și analfabetism funcțional în diverse ramuri, sau toate.
Facultatea te-a civilizat care-va-sa-zica. Puteai sa o faci si pe cont propriu mult mai devreme, cu conditia sa faci uz masiv de cei sapte ani de acasa.
Nu vorbeam despre mine
Indirect ai afirmat ca cei fara facultate sunt imorali si rai
Iarasi confirmi ce am spus, evaluand raspunsul meu ca nefolositor si eronat. Si acum sunt sigur ca ai un comportament prost, necivilizat si nu prea inteligent. Mai evalueaza-mi tot asa si aceasta postare. Si te mai crezi print, vai de capul tau!
Din cauza lipsei de educatie potrivite primite (incepand cu "cei 7 ani de acasa").
Traim in ultima tara din europa, cea mai saraca, cea mai praf tara, ai asteptari prea mari, asta e faza
Vreau sa va reamintesc ca eu glumeam, ba da sunt si oameni civilizati, depinde de educatia fiecaruia desigur
Aha"
Baiul e că noi ceilalti suntem și gândim românește. Nu crezi că ne-ai jignit?
"toti romanii sunt asa de prosti"
sau poate reformulezi
Ai primit certificatul de apatriere?
Dar ca cine ca japonezii este
孫悟空 Son Gokū arigato
Altul care se crede in filme americane
Dar crezi ca esti mai diferit ca alti?
Asa sunt majoritatea egoiști, le pasa doar de ei, nu esti mai deosebit ca alti man, nu inseamna ca daca barfesc le pasa de alti
Ti se pare! Nu ai cum sa cunosti TOTI romanii si nu TREBUIE sa iti faci o parere generala pe baza unor oameni pe care tu i-ai intalnit al carui comportament nu ti-a placut!
Pe de alta parte se stie ca NU exista omul perfect, dar asta nu insemna ca au comportament prost!
Noi radem unu de altul si dracul de toti!
Nu toti, dar o mare parte dintre romani sunt needucati, necivilizati, invidiosi, parsivi, insensibili si mai ales de o rautate iesita din comun. Nu stiu cum mai exact definesti prostia dar daca te referi la ce am spus eu, poate e pentru ca asa s-a transmis din generatie in generatie.
S-au apropiat vremurile acelea de final de aceea oamenii sunt asa cum ii descri tu. Si chiar asa este, asta e adevarul.
"Cine nu știe de păcat, nu știe nici de rușine" - așa spun bătrânii din satul meu când vad comportamentul unor oameni.
Logic constat ca romanii categorisiti de tine prosti sunt persoanele pe care le cunosti tu deci persoane din cercul in care te invarti si tu. Ia schimba putin ambientul si incearca sa te asociezi cu persoane de calitate, educate, civilizate si-ti vei schimba opinia.
PS: Dupa modul in care ai pus intrebarea am mari dubii ca ti-ai gasi loc printre cercurile de persoane amintite mai sus.
Depinde de cercuri în tratarea anumitor situații sau anumitor oameni. Depinde de vicile dintr-un grup care prin diverse subiecte, stabilesc o anumită legătură de compatibilitate creând cu timpul o înlăturare a celui fără vici, dacă acesta nu este participant. Depinde de compatibilitatea unor experiențe similare din trecut cu a altora, care rezultă un anumit grad de înțelegere și empatie, în comparație cu alți indivizi.
Depinde de nivelul sarcasmului necontrolat al cuiva îndreptat către altora pentru a căpăta mai multă importanță și a declanșa subiect de batjocură, și amuzament pentru buna dispoziție a celor din jur.
In primul rand si tu esti roman, deci practic te-ai jignit singur.
In al doilea rand, cel mai gresit lucru cand iti expui o opinie sau o afirmatie este sa generalizezi, fiindca daca generalizezi o sa reiasa ca esti un ipocrit si ca tu esti cel mai perfect iar cel care o sa ia bobarnacele tot tu o sa fi.
In al treilea rand, de unde stii tu ca ''toti'' romanii sunt prosti la comportament? cunosti tu ''toti'' romanii de faci o astfel de afirmatie? ai grija cum te exprimi cand pui o intrebare, fiindca poti sa jignesti nu numai o persoana ci mai multe, fiecare sens al unui cuvant are o importanta semnificativa
La cum te comporti nici nu ma mir ca nu esti sociabil si nimeni nu vrea sa stea la discutii cu tine.
Daca tot iti place anime ai auzit de Etika? fiindca degeaba iti place anime daca nu ai auzit cel putin odata de Etika.
Etika nu e anime si nici nu am spus ca e anime, Etika a fost un live streamer popular din SUA, mare fan al anime-urilor deci clar ca nu ai auzit de el, si-ar fi dorit el sa fie anime
Nici macar nu stii cine este
Nu ti se pare. Nu stiu, poate de la influentele astea mizerabile din tara precum Dan Negru, Junimea, manelele si alte taranisme care inca mai sunt promovate? Lipsa de educatie, vorba lui Bula? Adica uita-te si tu la PISA si la promovabilitatea la bac. Background-ul unei tari subdezvoltate si comuniste? Listez pana maine.
Aproape toți, mi-e și mie scârbă de ei, închiși la minte, egoiști, invidioși și restul.
Dar nu te mai focusa pe asta că te consumi, ai grijă de tine.
SecretKiss întreabă:
anonim_4396 întreabă: