anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce trebuie sa merg la un cabinet de avocatura sa fac practica, am fosti alesi 5 insi care trebuie sa mergem la un cabinet de avocatura sa facem practica ca altfel ne arde la licenta, ceilalti colegi nu mai au nevoie de asa ceva, de ce Doamne tocmai pe mine?

8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Felicitari! --- inseamna ca ai "stofa "de avocat!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Alegerea voastra cred ca nu a fost intamplatoare, trebuie sa fii bucuroasa pentru ca aceasta experienta nedorita acum te va ajuta foarte mult in viata. Intri intr-un domeniu unde lumea are alte preocupari decat cele cotidiene. Ai ocazia sa studiezi codul penal si implicatiile lui in viata de zi cu zi.

| mgtow a răspuns:

Daca nu te iau cu mine in cursa pe tir vezi tu si ne prapadim de ras laughing.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Hai sa-ti explic: te duci la cabinetul de avocatura, faci practica, inveti! Dupa care te duci cu Iceman in cursa pe tir! SIGUR il bati pe traseu...cu siguranta, te da in judecata si...te aperi singur, ca doar ai studiat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

pai ce, eu avocat vreau sa ajung? nu sunt bun de gura laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te lua dupa Lora,chiar daca incearca sa te pacaleasca cu parul fii atent la ten.E o tinara energica si din punct de vedere intelectual si, probabil, ca ...si fizic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cunoastem Rosinanta, cunoastem, mai ales cand aceasta faptura zambeste apare acel sirag de perele de rupe gatul la toti barbatiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma miram de ce ma durea gitul.Doamne apara si pazeste...