anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce un băiat/bărbat dacă are probleme psihice e marginalizat de fete, femei, dar o fata /femeie care are probleme cu capul nu e? Am văzut ieri un live pe tik tok în care o fata foarte frumoasa spunea ca nu știu ce criza o avut, cum ca ar suferi de tulburare bipolara. Am văzut mai multe cazuri când o fata care are astfel de probleme nu este respinsa de băieți, de societate, dar când un băiat se confrunta cu asa ceva, din start este desconsiderat, stigmatizat.

15 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Toti sunt marginalizati daca nu arata bine, si femei si barbati, cand arati bine fie ca femeie fie ca barbat o sa gasesti multa intelegere din partea tuturor, bine, sa nu fi violent/violenta si sa ai comportament agresiv si deviant.

Barbatii de care zici tu ca-s marginalizati, nici nu atrag fizic, asa ca aia e, daca mai au si probleme, e mai rau. Sau chiar daca atrag, boala lor deranjeaza, si atunci e normal ca-s marginalizati.
Femeile care nu sunt marginalizate arata bine, si pentru ca fizicul atrage, la lume le place atat timp cat problema psihica nu ii deranjeaza pe ei.

Deci la aceiasi boala si acelasi comportament, daca arati bine, si femeia si barbatul e tratat la fel, adica bine, daca problema psihica nu deranjeaza pe altii.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

"Boala lor deranjează " - la ce referi? Ti M scris în privat ca o tipa frumoasa ii spunea pe rik tok ca o făcut o criza, ca e bipolara, dacă ii spunea un băiat asa la o fata, era cam nasol, bine. aia se cunoșteau și in realitate dar zic ca idee.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand boala deranjeaza inseamna ca de ex daca faci crize de manie cand razi asa in mod exagerat, cand nu se mai intelege omu cu tine, sau daca esti prea trist si abia vorbesti, sau daca ai nervi si deranjezi, daca delirezi si asa mai departe, ori alte tulb de comportament.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Te stimez stimate usere happy îmi place ca, cunoști ceva psihologie.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu pe psihologie, psihiatrie si diabet cam din 2009 ma informez, ca mi-a placut, pe langa ca mi-a trebuit.

| Brizbriz a răspuns:

Pentru ca nu suntem in epoca romana cand barbatii erau idolarizati
traim intr-o lume in care femeile sunt cele care sunt cautate, si nu invers, iar daca chestia asta tot nu e evidenta pentru tine, hai sa iti dovedesc cu 2 cuvinte:
industria p0rn-ului
ei bine... NUMAI barbatii cumpara p0rn, o femeie care se uita la p0rn e una la un milion de barbati
QED

| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

Deci, dacă ești timid, și ai și probleme psihice ca băiat ești game over laughing poate banii te mai poate salva, adică sa compensezi, sau dacă ești frumos. Totuși, ai dreptate, femeile au privilegiu indiferent ca sunt bolnave mintal.

| Iote a răspuns:

Pentru ca baietii se uita doar la forme. Pe cand fetele cauta omul cu care sa se poata intelege.

| anonim_4396 explică (pentru Iote):

E relativ, nu toți băieții se uita doar la forme in vederea unei relații serioase, contează și cum gândește, cum se comporta, cum e ea ca om, în rest la fete ai dreptate, cauta inteligenta, sau înțelegerea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deoarece femeia este sexul frumos iar aspectul ei fizic, daca este placut, mascheaza intr-un fel dizabilitatea ei si stim cu totii ca barbatilor le plac femeile frumoase.

Fiecare are un atu care umbreste un defect si invers.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ești adorabila rosaliabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti se pare tie, si fete si baieti, perfect sanatosi, sunt interpretati din vorbele unor persoane populare. Exista de asemenea barbati bolnavi psihic, care au casnicii si boala lor este f secreta in casa lor privata, avand si un cerc imens de prieteni. Exista de asemenea fete sanatoase, date deoparte de un baiat popular care nu este considerat bolnav psihic.
Daca te referi la istericalele emotionale, asta se intampla din cauza ca persoana nu se intelege, nu e acceptata in grupul in care se intampla.

| CătălinCanabis a răspuns:

Nu e adevărat, de multe ori e fix invers, depinde de la persoană la persoană

| mariusfacatoruldemagii a răspuns:

Nu stiu, nu ma bag, mie imi plac cateii