HepHap
| HepHap a întrebat:

De ce unele raspunsuri nu sunt aprobate nici dupa 2-3 zile? Mi s-au aprobat raspunsuri mult mai recente, in timp ce altele au fost pur si simplu omise. Nu am folosit limbaj vulgar si nici nu am formulat enunturi care ar fi putut leza pe cineva.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Vor apărea toate răspunsurile tale, dar pentru început trec printr-un filtru de verificare și dacă sunt ok, vor fi postate.
Totul este să ai un pic de răbdare până mai prinzi un pic de "vechime" pe site și răspunsurile vor fi afișate mai repede.
Te poți adresa și adminului acestui site, Raluca, la adresa contact@tpu.ro.
Mult succes.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Da exemplu de un raspuns. Eu resping si pe cele care sunt degeaba. De exemplu, intrebare: puteti sa ma ajutati cu x lucru? Raspuns: da. Mi se pare ca raspunsul e inutil, asa ca il resping. Nu stiu daca e cazul raspunsurilor tale, fiindca la moderare apar fara numele expeditorului.

HepHap
| HepHap explică:

Nu au fost gresite si nici "degeaba", ba chiar au fost foarte serios redactate. Banuiesc ca au fost pur si simplu omise, tinand cont ca in dimineata aceasta, cand am intrat pe site, raspunsurile erau, in sfarsit, aprobate.Si apropo de raspunsuri care nu isi au rostul, am vazut astazi un raspuns care suna astfel: "Nuj cauta". Asta e un raspuns, cred, care nu ar trebui aprobat.

auran
| auran a răspuns:

Poate ai avut greseli gramaticale

| alma a răspuns:

Buna tr1ckster nu esti singurul care are aceasta problema, doar ca mie mi-s-au omis intrebarile si nu raspunsurile. O zi buna