Pai mie imi plac pentru ca am o fata de 18 ani minunata... care pentru mine inseamna totul
@dumnezeu... o saptamana conteaza, lumea de pe aici deja incepuse sa iti simta lipsa...
@Sweetcandy te minte.doar Contesa sa intrebat de tine, si am vb cu ea, mi-a zis ca a intrebat nu ca ii era dor de tine.ci crezuse ca a scapat de tine.se pare ca nu.
@nony...nu il mint...toata chestia e ca s-a gandit cineva macar pentru o secunda k el nu mai e p site
te-ai prins?
Deci... Toate raspunsurile care le-am citit au avut un efect deja-vu asupra mea wtf?! tare...
Lolipop esti cam acrisoara la prima ora... sper sa te indulcesti pana la sfarsitul zilei
Ia un pupic. poate te ajuta
@nony...ufff...gata l-am primit... ia zi m-am indulcit?
si nu imi mai sp lolipop eu sunt o bombonica ferrero rocher... k alea sunt ffff bune
"Dumnezeu" a fost in vacanta de documentare despre fete si acum ne testeaza pe noi, dar eu nu pot sa-i raspund..."ca ma jenez"...
Iach... mie nu imi plac fetele...eu sunt fata......si singura relatie pe care as putea s-o am cu o fata ar fi aceea de amicitie....
Mie imi plac fetele pentru ca sunt cele mai frumoase creaturi ale lui Dumnezeu adevarat nu tu!
Stie mircea cartarescu o explicatie detaliata.
mie`mi plac fetele ca`s si eu fata, ca ma iubesc, ca fetele sunt complexe, suparacioase si naive.
Pentru ce Dzeu a hotarat ca "nu este bine ca omul sa fie singur"...Si a facut o femeie din coasta barbatului... Cei doi, vor fi una... Ce e mai frumos decat lucrul acesta?