Daca demonstrezi ca scrii corect gramatical unei femei automat ea va intelege ca esti un tip cultivat si inteligent. Nu toate vor 22cm. Se gandesc si la ce urmeaza dupa ce coborati din pat.
Pai... nu prea. Uite, eu iti spun sincer am invatat gramatica dupa ureche...gen nu am tocit definitiile. Daca ma intrebi de genul subst sau acordul predicat/subiect, diateza pasiva etc, is in pom. Insa citind mult mi-am perfectionat gramatica, ortografia si punctuatia etc. Si da, marea majoritate a femeilor sunt atente la aceste "detalii"?
Daca nu ma insel, cititul si scrisul pot fi catalogate ca deprinderi. Asa incat, chiar daca ai 8 ani de UK asta nu reprezinta un impediment cred... iti trebuie doar exercitiu.
Multa bafta in dragoste iti doresc!
PS : din experienta mea cred ca o relatie stabila trebuie sa se bazeze pe Comunicare, Respect si apoi Pat...
Pentru ca e un fetish in rrromanica relativ la, limba
in alte culturi nimeni nu sta sa te phoota la melodie ca ai scris un cuvant gresit
iar cel mai penibil dintre cei mai penibili a fost Pruteanu, care vroia sa nu se foloseasca oficial decat cuvinte romanesti, iar asta chiar dupa cineva i-a rupt mufa cu intrebarea: "atunci tu ce functie ai? ca, senator nu e cuvant romanesc"
Astea sunt povestii, sa te respingă, mai lasă-mă ca nu trăim intr o tara culta, trăim intr o sărăcie de țară, te respinge ca nu le atragi fizic, de asta le plac smecheri frumoși dar cu o personalitate de mascul adevărat