Legal, nu exista conditia asta. Simularea are un singur rol : pregatirea copiilor pentru examen, ca sa stie la ce sa se astepte.
Insa sunt unele scoli sau profesori care au anumite cerinte si asteptari de la elevi, dorind sa aiba rezultate cat mai bune, trec la amenintari. Problema e ca daca un profesor vrea sa lase corigent un elev, poate, indiferent cat de pregatit ar fi acel elev, mereu va fi o intrebare la care nu stie sa raspunda. Totusi. Sunt convins ca vei lua peste 5, nu-i asa?
Sigur ca nu este adevarat. Simularea este doar o pregatire pentru evaluarea nationala, sa vada cum stati si pe ce ar trebui insistat pentru a fi mai bine pregatiti. Nici macar nu se trece nota in catalog.
Nu este adevarat, poate au spus asta ca sa va sperie si sa va ambitioneze.Cred ca ai vazut in brosa cu licee, ca sunt licea in care s-a intrat si cu medie sub 5, deci... Oricum invatamantul pana in clasa a 10 e obligatoriu
Eu am avut o disputa cu un prof de religie, gay, in clasa a12-a. A trebuit sa merg la olimpiada ca sa nu raman corigenta la religie ( nu asi fi intrat in bac). Am luat locul 1 pe tara, am intrat la teologie, eu fiind ateista. Deci daca un profesor iti cere ceva, ai face bine sa obti nota 5... Nu e deloc greu.
Eu am invatat la religie mai mult decat la toate restul materiilor pentru bac. Asa ca poti invata si tu la romana si mate, care sunt chiar importante.
Nu este adevarat.Aceste simulari sunt doar niste exercitii pentru adevaratul examen.Doar notele sunt trecut in catalog...nimic mai mult!
Adi1987 întreabă: