Facultatea de Alimentaţie şi Turism, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov sau Centrul de Training pentru Turism
Cluj Napoca
Str Horea nr 7 tel/fax 0264 432 020
Profilul de training al companiei integrează următoarele sectoare:
* gastronomie şi catering
* industrie hotelieră
* turism
* turism durabil
* dezvoltare locală
* promovare turistică.
Eu m-am calificat la Centrul National de Invatamant Turistic, iar pe diploma scrie Bucatar/Cofetar – Patiser. Cursul a tinut 9 luni, si costa intre 220 si 250 de Euro. Bafta!
Eu l-am facut la S. C. Tourism, Hotel & Restaurant Consulting Group S.R.L., a durat 6 luni (2 teorie, 4 practica), si a costat 100 euro. Foarte ok!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă: