Daca la toate materiile ai promovat (ai obtinut cel putin 5) dar nu ai avut media de cel putin 6 atunci, in urmatoarea sesiune poti alege sa sustii examenul la toate materiile, numai la doua sau numai la una, alegerea este a ta si poti sustine examenul la care materie/materii vrei tu.
In cererea de inscriere vei mentiona materiile la care vrei sa-ti fie recunoscute notele obtinute in sesiunea anterioara.
Pai daca media totala e minim 6 ai luat bacu, nu conteaza ca ai luat 5 la o materie si 7 la alta.
Poti avea 5 si la doua materii, daca ai min 7 la celelalte doua.
Totu e sa iasa media min 6, atat conteaza.
Bun, o sa refac intrebarea sa ma fac inteles, sunt curios daca ma pot inscriu sa mai dau examenul la o materie la care am luat nota peste 6, spre exemplu am 5, 6, 6, vreau sa stiu daca am voie sa maresc la o materie la care am deja 6 si sa il fac 7 eventual, pentru ca cineva mi-a zis ca pot sa dau examenele doar la materiile la care am sub 6, adica de la 5.99 in jos
Nu stiu daca poti sa dai la o materie sa iei peste 6, e logic ca le da voie la aia cu sub 6 ca sa aiba sanse sa ia bacu, la ceilalti nu prea are sens.
Ai luat bacu, gata, fi multumit.
Îl dai la toate, din nou. Nu mai contează că ai trecut la celelalte materii, dacă la una nu ai trecut.
Chestia asta nu mai e valabila de ani buni, poti sa dai bacul la o singura materie, celelalte raman valabile indiferent de cat timp trece
alexcatalin13 întreabă: