anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De exemplu daca esti la profilul stiinte ale naturi... poti da apoi la facultate la arhitectura sau drept...sau la alt ceva thinking

Răspuns Câştigător
| wimpyannya a răspuns:

Da> Nu are nici o legatura ce faci in liceu, cu facultatea pe care tu rei sa o faci. Este adevarat ca daca ai fi fost de exemplu la un economic, te ajuta foarte mult pentru AS. Si tot asa, dar nu are nici o treaba. Important este de cat iei la bac si de examenul pe care il dai cand te inscrii in facultate

6 răspunsuri:
| ionutzz2590 a răspuns:

Da poti

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti urma orice facultate, indiferent de profilul liceului absolvit, important este sa ai bacalaureatul si sa intri la facultatea respectiva. Sigur ca te ajuta putin daca ai absolvit un liceu pe profilul facultatii. Numai bine!

| eu17 a răspuns:

Salut. clar poti opta pentru ce facultate vrei. nu este o regula sa urmezi domeniul din liceu, nu iti mai place schimba-l, ai grija sa faci ce iti place. o zi buna!

| haifisch a răspuns:

Teoretic, de la orice profil poti da la orice facultate. Numai ca iti vine cam greu sa dai la Politehnica de la filologie, de exemplu. La arhitectura ai nevoie de geometrie. La drept ai nevoie de istorie, gramatica. Asta din cate stiu eu. La stiinte sociale vei avea matematica M2 (adica nu cea mai grea), istorie o ora pe saptamana (daca nu gresesc), iar gramatica nu prea se face prin liceu. Dar, daca m-ai intreba pe mine, practic vorbind, poti da.

| haifisch a răspuns:

*stiintele naturii am vrut sa spun mai sus.

| Angeline a răspuns:

Iti va fi mai greu, deoarece profilul acela nu se axeaza pe desen, sau stinte politice happy... dar poti happy