| troleibuz a întrebat:

De la ce varsta ar trebui lasati copiii pe internet?

16 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Dupa 7-8 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

12 ani zic eu. Și numai o oră, maxim două pe zi, și numai ca să-și extragă informați folositoare, gen pentru teme sau cultură generală.

| Speranta12 a răspuns:

La 14 ani.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru Speranta12):

E prea mult 14 ani, de la vreo 7 8 ani c am asa

| sierra1 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

La 7-8 ani pruncul abia ce știe să citească darămite să selecteze ce e util și derzirabil. specialiștii mai adaugă măcar 50% la asta...
Dar nu mai răspunde aiurea

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru sierra1):

Pai de aia ar trebui sa stea copii pe internet sub supravegherea părinților, ei uitându-se în istoricul lor, e bine ca copiii sa fie învățați cu tehnologia încă de mici

| Speranta12 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Nu. 7-8 ani e prea devreme. Fiecare parere e subiectiva.

| Anonima163333 a răspuns:

Peste 8 ani, in orice caz.

| Osneros a răspuns:

6-7 ani

| Rux2000 a răspuns:

Din punctul meu de vedere astea ar fi alegerile mele pentru copilul meu.
de la 7 ani, la jocuri sau pe YouTube (dar verificați) și dacă este nevoie pentru la școală sa caute ceva pe internet sau asa. Facebook la maxim 12 ani dar și atunci verificați cu cine vorbește, pe cine are la prieteni etc.

| Rux2000 a răspuns (pentru Rux2000):

După dreptat să-i dai un pic de libertate dar sa nu-l scapi din mână." În ziua de astăzi" sunt mulți oameni răi intenționați pe rețelele de socializare.

| Popa482 a răspuns:

Depinde,probabil de la o vârstă mai înaintată, nu chiar de mititei.

| MihaiV01 a răspuns:

12 ani dar la limită

| Anonim0506 a răspuns:

Depinde - mi se pare ca ei ar trebui sa aibă voie sa se uite însă numai supervizat si cu program de la 8 ani pana la 11 ani și după treptat sa aibă mai multa libertate

| TimmyTim a răspuns:

NU ar trebuiwinking

| AlexSiPunct a răspuns:

Dupa ce il inveti sa fie un copil responsabil si cu bun simt. Adica dupa "cei 7 ani de acasa". Daca nu-l inveti sa comunice, sa-si faca prieteni, sa citeasca o carte, sa vorbeasca frumos si ii arunci un telefon in mana o sa ajunga o leguma.