M-am documentat si am aflat ca un copil poate sorcovi de la 6 ani pana la 15 maxim funda?
Sunt copii de 6-7 ani care abia se misca prin zapada si deja merg cu sorcova! deci nu e o anumita varsta! daca stii sorcova poti sa mergi linistit
Nu este o varsta anumita.Atunci cand poate canta si poate tine sorcova in mana.
Conteaza? Deloc. Daca e sa mearga prima oara, ar trebui sa mearga cu cineva, sa se invete. Apoi poate anul urmator sa mearga singur, sau cu un grup de prieteni.
7-8 ani, dar daca are de gand sa se duca pe la blocuri la persoane necunoscute e bine sa fie insotit si de un adult.
Nu conteaza! Daca e mai mic de preferabil sa mearga cu un adult sau cu un grup de copii! Dar daca are 15 ani, deja nu se mai poate duce pentru ca s-ar putea sa nu ii deschida nimeni datorita inaltimii si anilor. Sper ca te-am ajutat.
Pai varsta nu conteaza. poti incepe sa sorcovesti si de la 5 ani pana pe la 14-15 ani
Pai de la un an nu poate sa sorcoveasca dar de la 4-5 da[poate merge cu niste copii mai mari] funditzzza?
De la un an nu poate merge dar de la 4-5 da [ poate sa mearga cu copii mai mari ] fundita?