Este un nume cu sunete simple și tari, ușor de auzit și de ținut minte. Printre altele, este folosit ca denumire pentru cocaină.
Aia e coca sau zapada, nu coco
Da-da, poate în visele tale umede.
Ești total pe lângă argouri și slanguri. Nici nu ți-au trecut coșurile și deja te dai gangster pe net.
Ia cu pâine, băiețel, un mic exemplu cântat: https://m.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg
Am inteles, om frustrat. I m out
OK, ia-ți suzeta și rânjește la alt topic.
Balsamul Cocolino, numele Coco, Costel, Costica. Nu este mai des intalnit decat alte nume (generale).
Coco este prescurtarea prenumelui Cornel.
Multor "Cornei" li se spuneau Coco in cartierul meu
Probabil la originea cuvantului era un nume si a fost ori o prescurtare ori o porecla oarecare. Acum, e folosit des pentru ca deja la unele animale numele Coco este prea comun. Cum la caini de exemplu iti vine in cap Rex din instinct, asa e si la alte animale. Acum, sa spui un nume e irelevant pentru ca nu ai de unde sa ghicesti si nu ar fi cu adevarat o informatie adevarata, doar o parere. Totusi, parerile unora si ideile sunt cu adevarat amuzante, Coco de vine de la Costel . Parerea mea sincera e ca daca vrei sa aflii originea cuvantului trebuie sa privim cu mult mult timp in urma, poreclele au existat dintotdeauna.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: