Cred ca ai un deja vu asta inseamna ca traiesti sau visezi ceva care ti se pare ca l-ai mai facut sau ca l-ai mai vazut, auzit sunt mai multe teori pentru deja vu este posibila si chestia cu incarnarea dar nu se stie prea singur daca e adevarat am avut si eu deja vu dar mie mi s-a parut chiar cool si mi se pare super interesant daca ai vrea ai putea sa cauti pe google si sa afli mai multe despre deja vu.
Eu am visat in clasa a 2a ca am dat un test din "cat face 2x2" si pe urma testul a inceput sa zboare testul de pe banca si l-am urmarit in toata sala, mai ciudat e ca era intr-o camera cu studenti
Exaaaccttt... faza cu trecutu pe'acolo :d o am si eu parca mi s-a mai intamplat odata acel lucru mi se pare cunoscut! nu stiu de ce, este un dar ceva pe psihologie! De ex. odata eram la munte si in camera de hotel stateam si ma gandeam ca parca am mai fost acolo s-a mai intamplat acel lucru ( dar eu nu mai fusesem la acel hotel niciodata) sperc ca ti-am fost de folos te pup!
pa-pa bye andre xoxo
Poate crezi sau nu... Dar poate fi vorba de reincarnare.In alta viata posibil sa fi fost in acele locuri sau in unele asemanatoare, si poate ai facut unele lucruri pe care le vezi acum, real sau in vis.Visurile tale nu stiu cat de raportate la adevar pot fi, dar sper numai ca proful meu de religie nu e pe aici, caci mi-ar da un 2 daca ar vedea ca ajut la pereclitarea unei religii ortodxe si la ganduri necurate despre reincarnare!
Si mie mi s-a intamplat si mi se intampla in continuare eu visesz si unele vise devin realitate, cateodata stau intru loc si stiu ce urmeaza sa se intample ca visasem acel lucru
CordovanRaul întreabă: