| xDicsii a întrebat:

De pe a9-a se fac ore de franceza. Eu habar n-am de franceza, nici pana la 3 nu stiu sa numarlaughing Nu am facut deloc franceza la scoala. Vreau sa va intreb un lucru: De pe a9-a cum se face franceza, adica se fac lectii grele de a9-a sau se incepe cu baza(numere, litere, cuvinte)?

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Daca o ai l2 e mai simpla.
O sa tina cont, bineinteles, si de faptul ca nu ai mai facut pana acum, banuiesc sa o sa fiti mai multi care nu au mai facut. Nu are cum sa te ia cu timpurile cand tu nu stii nici sa numeri, o sa te ia de la 0.
Multa bafta!

4 răspunsuri:
| IForgotMyNameAgain a răspuns:

Eu am facut din a 5-a. Si am inceput cu `salut` si apoi numaratul parcaoh go on

| emstrong a răspuns:

Eu stiu ca dupa noua lege a invatamantului nu se mai face franceza.Se face numa o ora pe saptamana si 2 de engleza, asa ca nu te strofoca prea tare

| Deltah a răspuns:

La liceul la care intri o sa pui limba pe care vrei s-o faci. In cazul tau, faci franceza pentru primul an, iar la inscrierea la liceu vei selecta pe fisa de inscriere franceza primul an (sau cv de genul). Oricum, o sa incepi de la 0, deci succes!

| geobr94 a răspuns:

Pai depinde cati elevi vor fi in clasa ta care nu au facut franceza deloc, ca si tine. daca vor fi multi va vor baga la incepatori.e f usor.dar daca vor fi putini care nu au facut de exemplu 2-3 va vor baga la avansati..asa s-a intamplat la mine. oricum profii va vor intelege..succes