| Anitta97 a întrebat:

De un an nu mai pot plânge …. Îmi doresc de multe ori sa ma descarc și nu pot efectiv. A trecut cineva prin situație de genul? Dacă da sfaturi plsssss ???? need to cry ????

37 răspunsuri:
| Anitta97 explică (pentru Violleta2022):

Chiar ma bucur pentru tine ca nu ai 60 …. Dar chiar așa te comporți laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anitta97):

Imi pare rau sa te dezamagesc

Ma bucur pentru tine! Serios! happy Dar nu mai fi răutăcioasa și ironica in răspunsurile tale ca nimeni nu le știe pe toate ….

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anitta97):

Fiecare interpreteaza dupa sufltul lui raspunsul meu, eu incerc sa dau unul corect si fara menajamente, ca nu am de ce sa mint sau menajez pe nimeni.

Ai devenit psiholog TPU? laughing

| dullcat a răspuns (pentru Anitta97):

Https://www.tpu.ro/......gura-data/ Aici sustine ca are copii de peste 30 de ani.Considerand ca varsta de pensionare e
in jur de 65 de ani si ea sustine ca mai are 20 pana atunci(ca si cum in prezent are cam 45 de ani), rezulta ca a facut primul copil la aproximativ 15 ani? Nu zau.:))

https://www.tpu.ro/adolescenti/chiar-e-asa-de-rau-la-mate-info/#18911603 Aici sustine ca e de-o seama cu o femeie nascuta in 1965.

| Anitta97 explică (pentru dullcat):

Da, nu accepta vârsta ei …. Din păcate …deși spune ca este asumată … și se vede clar ca are o problema cu femeile tinere …. Pentru ea o femeie tânăra însemna din start ca nu are minte …. Poate ca așa a fost ea și in mintea ei înseamnă ca așa sunt toate femeile