| SenZoru a întrebat:

De ziua lui, Ionel a invitat mai mulţi colegi. Printre altele, mama lui a pus pe masă două platouri — unul cu fursecuri, celălalt cu bomboane. Numărul bomboanelor este de trei ori mai mare decît cel al fursecurilor. Ea a pus pe farfuria sărbătoritului, ca şi a fiecărui oaspete, cîte 3 fursecuri şi 8 bomboane, după care au mai rămas 20 de fursecuri şi 75 de bomboane.
Puteţi spune: cîţi oaspeţi au fost la ziua lui Ionel?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sirmoldo, mai largeste-ti, frate, orizontul ala! Mai citeste si altceva!E chiar o chestiune de viata si de moarte sa afli cati musafiri a avut unu' si cu cati km/h alearga nuj ce jivina?

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sirmoldo, mai largeste-ti, frate, orizontul ala! Mai citeste si altceva! E chiar o chestiune de viata si de moarte sa afli cati musafiri a avut unu' si cu cati km/h alearga nu stiu ce jivina?

cami
| cami a răspuns:

Numai gata...lasa-ne fara matematica rolling on the floor

| maryana5 a răspuns:

E clar ca mancaciosilor nu le-ua placut bomboanele laughing
deaorece ai zis ca F(fursecuri) de 3 ori mai putine decat B(bomboane)
daca ramas 20F si 75B e clar ca nu siau mancat portia fiecare big grin
un indiciu peace sign

Laur
| Laur a răspuns:

14 oaspeti

| SenZoru explică:

Ardnaxur1961. Nu trebuie sa publici tot ce te irita, nu trebuie sa raspunzi la toate intrebarile, mai ales care te deranjeaza. Unde nu-ti convine dispari ca nu te-a chemat nimeni.

| SenZoru explică:

Ti am dat rasp castigator tie drept rasplata pentru ceea ce mi ai zis... mersi inca o data.