Este chestie de educatie. In cultura noastră nu prea se pune accentul pe respectul fata de orice forma de viata.
Dar daca tu esti respectuos, continua asa, te respecti pe tine.
Cine se vede superior nu inseamna ca si este. Pentru toata lumea loc sub soare.
Ce respect datorezi unuia care isi bate joc? Ce respect merita o persoana care doar se amuza de eforturile altora de a-i da niste raspunsuri, oricum ar fi ele?
Respectul se castiga.
Asa este. Intai oferim, apoi primim sau nu, mai putin important.
Daca contextul permite ignorul, este cea mai buna varianta.
Suntem in spatiul online, sa nu ne consumam inutil, aici orice este posibil.
Cu atat mai putin sa o luam personal. Cel mult putem trata cu umor.
Putem incerca si in realitate acelasi lucru. Energia nu trebuie risipita.
Era o vorba "how you do anything is how you do everything". Daca un om e respectuos in general o sa fie si aici. Si invers. Dar da, ai dreptate cu energia.
Ai punctat corect.
Sciu cum pot
Asta încă nu e nimic, alții scriu chiar cu picioarele. Uite un exemplu: "Sunt on contradicțiile e si cu Vechiul Teztamamt si cu Noul Testame, asa ca au valoare zeto"
(postat acum vreo 7 ore)
Tipul și-a șters și contul
Nu ai nevoie de o inteligență superioară ca să te exprimi corect. Ai nevoie de educație. Numai că educația necesită efort, iar tu nu ești dispus să-l depui. "Rezpectul" se câștigă, nu-ți este datorat.
Problema nu e că nu știi să scrii, problema e că ești un troll, și nici măcar unul inspirat, cu prea mult timp liber care se preface că nu știe să scrie. Te dai prea pe față tufă ca să fie adevărat.
Nu știu ce plăcere cretină îți poate aduce să faci pe bovina pe un forum, sau ce satisfacție ieftina îți iei din asta.
Mai, ti-au zis-o si ceilalti, dar o mai zic si eu odata: invata sa scrii! Nu-i vreo conspiratie a elitelor intelectuale care vor sa te faca sa vorbesti ca ei, e pur si simplu faptul ca nu se intelege deloc ce vrei sa spui.
Genetica, dacă părinții, bunicii sau fratii erau inteligenți și tu ești! Pentru mine nu contează inteligența dacă acel om nu are omenie
Deci trebuie neapărat sa înveți sa scrii, fără supărare, nimeni nu te va lua in serios nicăieri în viață dacă scrii in halul asta, ai omorât limba română.
Tu nu ești român? Scrii ca unul de la grădiniță!
Așa suntem noi ca nație! De ce crezi că nu ne suporta nimeni din afara? Și ne fac in toate felurile? Și suntem marginalizați?
Nu cred ca sunt asa de inteligenti, probabil ca sunt inconjurati de prosti si nu le convine situatia.
In primul rand, te rog sa te exprimi mai clar si corect gramatical, deoarece altfel nu avem cum sa înțelegem ceea ce vrei sa ne transmiți.
In al doilea rand, sunt oarecum de acord, oamenii inteligenti nu ar trebui sa se dea mari sau sa se considere superiori. Totusi, in unele cazuri, când unele persoane nu prea inteligente (ca sa folosesc o expresie mai frumoasa) se consideră cele mai bune din Univers, cred ca e acceptabil ca oamenii mai educați sa le aduca cu picioarele pe pământ.
Auuuu, la felul cum scrii, multi iti sunt cu adevarat superiori. Nu te plange degeaba.
Știe să scrie foarte bine, chiar la superlativ, dar joaca teatru! I-am văzut răspunsurile, face mișto pe aici