| betty17 a întrebat:

Deci am de rezolvat niste operatiuni la contabilitate pe 3 luni pentru scoala.trebuie sa intocmim balanta registrul jurnal si cartea mare.pe prima luna am facut, dar am niste nelamuriri.in a2a luna cand inchid conturile de venituri si cheltuieli pentru operatiunile din luna a2a trebuia sa inchid din nou si cheltuiala de pe prima luna? pe prima luna am avut doar o cheltuiala cu 6811, iar pe luna a2a am avut mai multe cheltuieli si venituri. a trebuit sa folosesc intr=o formula iar 6811.cand inchid contul de cheltuieli si intocmesc formula contabila trebuie sa pun si suma de pe prima luna cand fac totalu?(121=6811)iar pe a3a luna va trebui sa inchid conturile de venituri si cheluieli de pe luna respectiva si ce am avut pe a2a luna?
inca o chestie:pe a doua luna ne cere sa aflam impozitul datorat.rex=v-c' impozitul pe profit=rex *16%. trebuie sa luam si cheltuiele de pe prima luna? este prima data cand facem aplicatii pentru mai multe luni si nu prea stiubig griniar profesoara...am intrebat si colegi dar nici unul nu a intelesbig grinsper ca ati inteles ceva din ce am scrisbig grin
inca ceva? primesc vreo avertizare pentru asta? doar nu am cerut rezolvarea la vreun exercitiu

3 răspunsuri:
| betty17 explică:

Marynadelyna aveam niste operatiuni in manual si la sfarsitul fiecarei luni ne-a cerut sa inchidem conturile de venituri si cheltuieli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am pierdut de totstraight face. Din câte știu eu noi la contabilitate închidem conturile la sfârșit de an, plătim impozitu la sfarsit de an și etc nu la sfârșitul fiecărei luni... în rest m-am pierdut în ce ai zistongue poate pentru ca eu fac contabilitate în limba spaniola dar oricum îmi suna cevabig grin

| miriam957 a răspuns:

Lunar inchizi venituri si cheltuieli cu 121. In rest, daca mai ai nelamuriri pe conta scrie-mi pe silvia_medinschi@yahoo.com