| adnrei1233 a întrebat:

Deci am intrat la liceul decebal pe stiinte sociale si mi-am dat seama ca o sa fac cam o ora pana acolo, deci dus intors ar fi 2 ore pe drum si nu as vrea sa irosesc asa de mult timp. Merita sa ma transfer din decebal la energetic pe filologie unde imi i-a cam 15 minute sa ajung?

faza proasta e ca nu are stiinte sociale unde as vrea sa dau, si daca se poate sa imi explice cineva cand pot sa ma transfer? Maine e prima zi de liceu si as vrea sa stiu de dinainte.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Transferurile s-au facut cu 2 saptamani inainte de inceperea anului scolar si s-au incheit vineri.
Ramai unde esti si faci transferul la anul, dupa ce termini a 9-
Intre timp te straduiesti sainveti foarte bine, sa ai medie destul de buna ca sa poti sa te transferi.

| johnnny123 a răspuns:

"am intrat la liceul decebal pe stiinte sociale si mi-am dat seama ca o sa fac cam o ora pana acolo"

Înainte să te înscrii la liceul ăla nu ai știut cât timp vei face pe drum? Nu ai avut și tu curiozitatea să faci un drum până acolo?

"Merita sa ma transfer din decebal la energetic pe filologie unde imi i-a cam 15 minute sa ajung?"

Numai tu știi dacă merită să renunți la liceul la care ai vrut să mergi pentru a reduce timpul petrecut pe drum. Vei folosi acea oră și jumătate economisită pentru a face ceva productiv?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cand nu mai dai examen de amitere...nici nu stii unde e scoala.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă acolo unde ajungi mai repede.