| EmylyaEmy a întrebat:

Deci am o intrebare...
Ce parere aveti voi despre educatia din ziua de azi?

Intr-adevar, profesorii au si ei o meserie si trebuie sa ia niste bani, dar chiar in halul asta? Preda 4 pagini de ex la istorie, 3 la biologie, etc. plus ca de scris ne capiaza...Multe materii inutile si cica vor sa mai introduca.
Cel putin mie nu mi se pare ceva normal. Si profesorii se mai si plang de note mici. Unii mai au si problema ca habar n-au sa explice. Halal profesori, halal invatamant...

Deci... :-

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e sistemul de invatamant de la noi. Accentul pus pe teorie, profesori batrani si indoctrinati pentru ca cei tineri nu prea isi doresc sa traiasca dintr un salariu de 800ron pe luna, imposibilitatea de a oferi elevului posibilitatea de a alege sa studieze pentru ceea ce ii place mai mult, imposibilitatea de a pune in practica ceea ce scrie in manualele vechi de 20 ani si sa fim sinceri carui proferos i ar pasa cand nici o haina odata la 3 luni nu isi permite sa isi cumpere.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Da asa vad ei de cuviinta 3 teste intr-o zi si 2 ascultari, dupa care in ziua urmatoare preda de ne sar capacele ca urmare sa invatam si sa ne scriem..de nu intelegem ceva noi suntem vinovati ca nha n-am fost atenti de iti explica isi explica lui si tot o treaba

| EmylyaEmy explică:

Dar oare cand isi vor da seama ca totusi ceva e gresit? Banuiesc ca niciodata...