| PowerToYou a întrebat:

Deci, am o profa de muzica care cred ca are ceva cu mine.Adica:astazi ne-a predat ceva si se uita cu o privire la mine...de zici ca i-am facut ceva; sau alta data cand era vorba sa ne asculte, numai pe mine m-a pus sa raspund la intrebari; iar aproape in fiecare ora se uita la mine si-mi zice:'ai inteles blondo/blondino/mimozo?'(si eu nici macar nu sunt blondalaughing)
App. sunt in clasa a 6-a:d. Ce sa fac? Ma dispera!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e vorba de elev preferat happy Adica, faza cu blonda...eu cred ca glumeste. Daca mai zici ca nici nu esti blonda... e clarhee hee Vrea neaparat sa vada daca stii, vrea sa faca ceva din tine happy Vrea si vrea. Nu ii poti schimba parerea. Adica daca te intreaba ceva tu ii raspunzi " Nu raspund "? laughing Nu e nimic rau in asta. Incearca sa ii raspunzi bine si sa spui ca ai inteles, ca sa te lase in pace happy Intelege si asculta si ea te va lasa si va pune un alt coleg.

Bafta! happy

5 răspunsuri:
| Satisfaction a răspuns:

Nu-i da importanta...se va opri sau poate intelegi tu gresit si ii esti draga, poate nu te uraste. se zice ca blondele sunt proaste. daca tu nu esti blonda n-am nici o idee de ce ti-ar zice asa... poate te alinta. incearca sa iti amintesti poate i-ai spus ceva si ai suparat-o.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Hmmm... ciudat comportamentul profei tale. Poate ca ti se pare ca se uita intr-un fel la tine sau, poate, chiar are ceva personal cu tine, nu stiu, probabil are frustrari desi daca este asa are probleme grave."Blondo"nu ar fi ceva extrem de ciudat dar "mimozo"chiar e aiurea sa iti zica.
Ignor-o!

| danky a răspuns:

Tu esti in clasa 6-a eu sunt intra 10-a la mine e profa de engleza dar nah ma gandesc ca are motiv sa aiba ceva cu mine sunt roman in Italia si nah se uita urat la mine la o lucrare nu stiam si am pus capu pe banca si ea m-a vazut si mi-a dat 300 de fraze sa scriu si atunci m-am enervat am luat foile ei mi-am luat ghezdanu i-am aruncat foile in fata si i-am spus sa-i faca frazele maicasa nu eu si am plecat acasa pai nah pentru varsta ta nu stiu ce ai putea sa faci ai putea sa o intrebi ce are cu tine eu am vorbit cu asta a mea de engleza dar degeaba de 2 ani la rand e asa si indiferent ca sunt in clasa sau nu ca ies de la scoala sau ca intru ca sunt la ore sau nu se ia de mine fara sa-i spun nimic.

| Vanilliaaa a răspuns:

Nu cred ca are ceva cu tine.Cred ca esti chiar printre preferatii ei. Vrea sa vada daca ai inteles, daca esti atenta, sa vada daca te ridici la asteptarile ei.
Mie azi profu' de bio mi-a zis "maimutica"laughingCrezi ca ar trebui sa ma intreb daca are ceva cu mine?;-)

| biank17 a răspuns:

Te'a luat la ochi poate ca ai ras in vreo ora sau ceva si de atunci e cu ochii pe tine.ai putea sa'i sp mamaei tale sa vb cu diriga sau chir cu profa.succes!winking