| Plolice a întrebat:

Deci...aveam un 8 si 2 de 10 la tehnologie,pfofesorul a zis ora trecuta ca ma asculta azi dar catalogul era la diriginte sa numere absentele, ok m-a ascultat si mi-a dat 10 in carnet, dirigintele vine la fara 10 cu catalogul,el pe cand sa treaca media vede ca e incheiata, daca am in carnet 4 note :un 8 si 3 de 10 am voie sa merg la directiune sa imi schimbe media?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Inainte sa mergi la director, vorbeste cu dirigintele pentru modificarea notei. Se poate modifica nota luand-o ca o greseala, se pune stampila si nota care trebuia sa mai fie adaugata. In caz ca refuza, atunci te prezinti la director pentru a face printr-o cerere scrisa (posibil sa te puna sa faci) si mentionezi cele intamplate.

4 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Da, ai putea sa mergi sa discuti cu dirigintele si cu profesorul de tehnologie.

| Cetateanulturmentat a răspuns:

Eu zic ca merge sa incerci. Mai incearca sa apelezi la profesor si sa ii ceri sa te sustina pentru ca daca te duci tu singur s-ar putea sa nu te bage in seama, pe cand daca mergi insotit s-ar putea sa faci ceva.

| Laura1987 a răspuns:

Bineinteles! E dreptul tau. Atata timp cat el te-a ascultat si ti-a dat nota 10, iar media ta este 10 si nu corespunde cu cea din catalog, da, ai tot dreptul. A fost greseala lor ca au incheiat mediile aiurea. Du-te si fa-ti dreptate! :-)

| DanielaCarolina a răspuns:

Da ai dreptul acesta...