Daca a zis directorul ca se va reparaa situatia nu trebuie sa iti faci griji. Fi atenta la ora nu o deranja cu nimic si nu te lua in gura si nu ii adu aminte de episodul de ieri.
Sa nu te mai stresezi atata pentru o nota... peste 1-2 ani nici nu o sa te mai intereseze
Aratai profesoarei ca a gresit. Nu iti va scade niciun punct nimic, a zis doar sa te sperie, si arata-i contrariu invata pentru maine ia lectia de la o colega care a luat notite la ora sau invata din carte.
La ora ei fii f atenta, invata si nu o supara!
Succes!|
fundita?
Vezi-ti de treaba ta si las-o pe profesoara aia.Probabil o sa rezolve totul directorul. Tu invata la fizica in continuare si nu ii da motive sa se enerveze iar.
Cred că profesoara a avut dreptate, dacă aş fi fost în locul dânsei aş fi procedat la fel. Dar nu sunt de acord cu nota, nu cred că merita 2, cred că merita un 4 totuşi.Depinde acum de profesoară şi de director. M-a impresionat totuşi că te-ai dus să-ţi ceri scuze şi cred că asta a mai remediat puţin situaţia.Nu cred că pentru un râset acolo vă scade un punct la purtare.Precizează, te rog, în ce clasă eşti.
Succes!
Pai parerea mea este ca profa e cam dusa pe campii...stiu la ce experiment te referi pentru ca am facut si eu aceiasi lectie anul trecut...banuiesc ca esti pe clasa a7a. Dca directorul a intervenit pentru voi inseamna ca e bine si ca situatia clar o sa se remedieze.Stai linistita ca nu cred ca vi se vor scadea puncte la purtare.Bafta in continuare la scoala!
1. O data ce v-a dat afara ar fi trebuit sa va puna absenta deci nu avea cum sa puna 2 in catalog pe aceea data
2. Daca directorul a spus ca se va rezolva se va rezolva stai calma
Incearca sai explici dirigintei ce s-a intamplat apoi du-te cu ea la profesoara, cere-i scuze si explica-i ca voi nu ati mai facut acel experiment si va amuzat sunetul scos de rigla.
Cum a spus AdiSR, se va rezolva, cu siguranta profa o gresit da fii mai atenta cu ea daca stii ca are toane...si eu am profi la fel!