Teze vei da la matematica, romana, informatica, biologie/chimie/fizica la alegere si engleza.
La bac nu stiu ce vei da, dar am prieteni la mate-info intensiv engleza si fac 3 ore de engleza pe saptamana, una de informatica, 4-5 de matematica, 4 de romana, 2 de chimie, 2 de biologie, 1-2 de franceza/germana, 2-3 de fizica, 2 de t.i.c.
Ti-am zis doar orele mai importante, in rest la celelalte vei avea 1 ora pe saptamana (educatie fizica, educatie plastica, educatie muzicala, logica etc.)
Eu sunt pe mate info simplu. Eu am dat teza la romana, matematica, informatica si la alegere una dintre chimie, fizica si biologie. O sa ai 5 ore de matematica, 1 ora de informatica si 2 de TIC [ Tehnologia Informaticii si a Comunicatiilor sper ca nu am uitat], 4 ore de romana. NU faci latina. Desen si muzica 1 data la 2 saptamani. 1 ora de istorie, geografie, sport. 3 ore de fizica. 2 ore de franceza, chimie, biologie. Cam atat imi aduc aminte din orar. Bacul stiu ca se da la matematica, romana, o limba straina si la alegere info/chimie/bio/fizica
Sper sa iti fie de folos :d
Pana vei da tu bac-ul, ce stii ce va fi pana atunci, nu vezi ca se schimba cate ceva in fiecare an. O sa ai multe ore de mate si info, cam cate 4-5 de fiecare pe saptamana
Pai engleza este baza literatura, istoria, geografia Angliei, matematica la greu o sa ai 6 ore de engleza pe saptamana, fizica, informatica, chimie si bineinteles romana : LA ACESTEA VEI DA BACUL CARE ESTE LA ALEGERE! Romana-Mate obligatoriu si la alegere intre fizica si onformatica P.S: Te pup si multa bafta ai de invatat :*
RememberToSmile întreabă:
Badgirlc întreabă:
Opomanapeviatamea întreabă: