| playerno a întrebat:

Deci:d.am si eu o intrebare.sunt clasa a8a si de curiozitate am gasit un site pe care am putut sa imi aflu aproximativ media de admitere...si mi-a iesit.8.20. M`a uimit cei drept pentru ca nu ma asteptam sa fiu atat de.proasta? Da proasta.si as vrea sa stiu parerea voastra despre I.L.Caragiale din Bucuresti si alte licee care se incadreaza in media asta.Va rog ajutati`ma sunt cam stresata de cand am vazut media aia nemernica.happythanks!

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Asta ti se pare proasta? ...eu credeam ca imi iese peste 8, 50 si cand colo mi-a iesit 7. 64 findca nu m-am descurcat la mate si am avut 5 pe linie! chiar daca am terminat anul cu 9, 12 am intrat la un liceu nici prost nici bun si sunt la uman acum! :. asta e!
deci, crede-ma ca poti prinde un liceu bun cu media asta!

3 răspunsuri:
| edy132 a răspuns:

Eu cred ca esti laudaroasa >.

| yoo23 a răspuns:

Liceu care se incadreaza in media ta e Stefan odobleja, unde sunt si eu. E misto rau aici.

| playerno explică:

Edy132 nu ai dreptate.chiar ma consider asa si nu vreau ca altii sa imi zica "oo vai nu esti proasta" pentru. ca pur si simplu nu mi se pare o medie mare fata de ceilalti colegi din clasa mea! Intradevar nici nu prea m`am ocupat de scoala. dar oricum la media asta tot nu ma asteptam...Credeam ca o sa pot sa intru in Basarab cu 8.60.credeam ca o sa o am peste 8. 50 si uite. 8. 20