| simplu36712541 a întrebat:

Deci la civica si la istorie am aceeasi profesoara si la civica am luat 6 la testare iar la colega din fata mea ia mai dat un punct k cica e cuminte... dar ea vorbeste mereu cu mine si acum ma ascultat am raspuns de vreo cateva ori mai aveam 1 punct si mi-a pus 6 iar la o ft cre nu a spus nic ia pus 6 fr nici un punct. iar la istorie aveam un 7 din testare si mia mai pus un 6 si un 5 dar nu stiu dc sa zicem ca o nota o am de la referat cre a fs destul de jaf dar de unde 2? Credeti k are profesoara ceva cu mine? Si cum le spun eu alor mei imi iese media 6 la ambele materii pentru ca daca le explic lor tot nu ma vor crede

6 răspunsuri:
| YooBiancaBiaa a răspuns:

Eu nu cred ca are ceva cu tine, dar poate ca ti-a dat asa note pentru ca asa meritai...in fine... eu nu sunt profesor sa stiu asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face si eu am profesoare din astea in scoala dar nici chiar asa...Si iti zic eu ca fata aia chiar daca nu recunoaste.probabil iau dat parintii ei mita la profa...Si despre parinti, nu stiu ce sa zic, dar incearca pentru ca pana la urma tot o sa afle, dar mai bine afla de la tinewinking! success!

| YuLiAnDrEeA a răspuns:

Ei cam ce impresie au despre profesoara? ca daca o au rea ai noroc,eu asa fac la materiile la care am note mai mici,le zic e are profa are cv nu numai cu mine ci cu mai multi din clasa,dar nu le spun asta la sfarsitul semestrului,ci pe parcurs, ca sa ma creada, dar daca au o impresie buna iti urez noroc ca o sa ai nevoie

| simplu36712541 explică:

Sa zicem ca cam toata scoala o uraste!

| corolav a răspuns:

Păi da, dacă tu ai 6 de ce nu au şi ceilalţi 6?
Corect!
Să moară şi capra vecinului!
Tipic româneşte!

| simplu36712541 explică:

Pai au aproape jumatate de clasa dar acum vorbeam despre faptul ca face diferente si mi sa mai intamplat o chestie desta in clasa 6a cand lu o fata ia pus 10 doar pentru faptul ca se intalnise cu maicasa cu cateva zile in urma!