Nu o poti da in judecata, e aiurea, dar poti vorbi cu directorul si parintii
Sa o dai in judecata pentru ca tu nu ai stiut? Puisor, daca vrei sa fii acoperit la o faza de asta, maninci cartea si dupa aia ti-o bati de profa, nu o faci pe nebunul dar habar n-ai cu ce se maninca. Eu in liceu i-am dat-o profei de info de fata cu directorul, era ala pe jos in ce hal am umilit-o ca i-am demonstrat ca habar n-are ce preda si ma intrebase din materia pe care nu o predase dar pe care eu se intimpla sa o stiu. Asa ca i-am raspuns frumos "ar trebui sa nu va raspund fiindca inca nu ne-ati predat despre..., dar pot sa va spun despre ce e vorba si la ce pagina e in carte". Dupa inspectia aia ne-a schimbat profa.
Daca profa e vaca, atunci aveti grija sa o prindeti la colt si sa i-o trageti cu stil. Puteti si voi sa cereti alta profa la director si sa vedeti cum faceti sa o umiliti la inspectie dar cu stil, insa daca ea preda ok si are habar... atunci e cam nasol. Tre' sa stati geana pentru a putea demonstra abuzurile de alta natura. La faza cu trecutul notelor in catalog nu aveti ce comenta. Presupunem ca sint profesor, nimic nu ma opreste sa va pun notele intr-un carnetel al meu si sa le trec cind am chef eu.
Unii profesori nu trec notele imediat, ci le trec intr-un caiet propriu. Nu zicea inspectoratul sa nu treci imediat nota si sa mai dai o sansa copilului? Nu poti da in judecata pentru o asa situatie, dar daca problema continua poti sa anunti directorul scolii.
Ce imi mai place de voi, copii astia care se revolta cand nu stiu ceva.
Cum spanac sa dai in judecata un profesor ca tu nu ai stiut ceva? Recunosti ca nu ai stiut si tot tu cu gura mare? in loc sa fii fericit ca nu ti a trecut nota?
Mereu mereu cautati scuze cand nu invatat nimic