| marianraz23 a întrebat:

Deci site-ul asta e incredibil...am incercat in toate felurile sa fac kca sa raspund si eu la intrebari dar nu-mi da voie!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunde si trimite raspunsul. Trebuie sa astepti cateva minute pana se aproba happy

| Karinakari99 a răspuns:

Buna,marianraz23!
In ziua in care te-ai inregistrat, cei de la TPU ti-au trimis prin email un mesaj in care cere sa confirmi inregistrarea.Du-te in email si cauta bine atat in Imbox, cat si in Spam.Acolo este si il confirmi cu un click.Atunci vei putea raspunde fara probleme.
Bye!

| bia_4582 a răspuns:

Buna! ca sa raspunzi la intrebari trebuie sa dai clik pe intrebare, scrii raspunsul in chenarul portocaliu (unde scrie "ai un raspuns pentru..." ) apoi dai clik pe Raspunde apoi Doresc sa il public. sper ca te-am ajutat... funda? kiss

| lawynutza a răspuns:

Cand ca daca era inainte sa-ti faci cont atunci de aia nu puteai pentru ca nu aveai cont dar dupa ce-ti faci cont poate ca nu esti logat sau nu stiu ce are

| andrutza1323 a răspuns:

Pai daca ai confirmat arola inseamna ca n ai utut raspunde ca nu ai resectat regulile sicko exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
am dreptate? sper sa fie de folos