| AvalohAlyn a întrebat:

Deci,stie cineva cum este la facultatile cu IFR (frecventa redusa) sau ID(invatamant la distanta)..care sunt regulile,cand sunt cursurile, sunt cu bani sau fara si orice altceva legat de IFR si ID la facultate?

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

La învăţământul cu frecvenţă redusă te prezinţi doar în weekend şi vei avea 8 ore (sunt puţine universităţi care oferă program de FR) le numeri pe degete la stat, oricum este foarte comprimat faţă de cei de la zi. Cursurile se vor da pe CD-uri şi pe mail. Profesorii sunt mai maleabili ca cei de la zi, mult mai de treabă din câte mi-au spus şi alţii. Doar unele facultăţi de stat au astfel de programe, la privat în general majoritatea au la fel e şi cu ID-ul (învăţămând la distanţă). Oricum, e prematur acum când decizi să te înscrii ş alegi o universitate întrebi acolo în funcţie de doleanţele şi preferinţele tale. Ori suni la telefon ori te duci la secretariatul facultăţii X şi iei relaţii. E simplu.

1 răspuns:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu as putea sa iti dau un raspuns sigur.Din ce stiu eu, cele ifr sunt cu bani, iar cursurile le planifici cu profesorii.Dar cel mai bine sa suni la facultatea unde vrei sa mergi sa te interesezi.