Pe 17 Septembrie. La ora 09:00. Sper ca te-am ajutat! Succes in noul an scolar!
In 15 adica azi sambata? sambata ma? cum sa inceapa sambata? luni incepe in 17...
Se para ca va contrazic pe toti Eu maine adica azi sammbata incep scoala sunt clasa a -7a si parca am de acum un gol in stomac de ce nu stiu:* Va urez succes la toti si mai ales uratimi voi succes pa pup
"Fiecare şcoală va decide asupra datei şi orei festivităţilor de deschidere a noului an şcolar. Nu facem nicio recomandare în acest sens", a spus ministrul Educaţiei. Mai mulţi profesori s-au arătat nemulţumiţi de intenţia conducerii unităţii de învăţământ în care predau de a-i aduce la şcoală în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, pentru festivitatea de deschidere a noului an. "Mergem la şcoală în fiecare zi, dar nu sâmbătă sau duminică, decât dacă ne vor fi plătite aceste zile", se arată într-un comunicat al unui grup de profesori. ntrebată dacă profesorii pot fi obligaţi să meargă la şcoală sâmbătă, 15 septembrie, ministrul Educaţiei a precizat că o decizie în acest sens trebuie luată la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ. Ministrul Educaţiei a anunţat în 3 septembrie că noul an şcolar va începe la 17 septembrie, ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea părinţilor, dar şi pentru că, astfel, va fi o săptămână în plus pentru pregătirea unităţilor de învăţământ.
Sjhxjcks întreabă: