| Bdudbdhdb a întrebat:

Deci, sunt a 11-a si e chestia aia cu 40 de absente, exmatriculare, pe la inceputul semestrului 2 am avut 40 de absente fix, mi-a fost acordata a 2-a sansa si azi a fost consiliu si am avut 42, intarzieri la prima ora, am vrut sa aduc motivare dar profesorii nu vor sa-mi comunice datele absentelor.Acum sunt foarte ingrijorat deoarece mai avem cativa elevi cu 40, 44, 43 si 50+ absente care au fost inclusi cu mine dar pe ei nu ii prea intereseaza, eu sunt foarte ingrijorat despre situatia mea si as vrea sa stiu daca voi fi exmatriculat (prima data s-a bagat directoarea in favoarea mea).Nu am primit niciun apel azi de la diriginta si imi este foarte teama sa nu fiu exmatriculat!

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Pai dacă ai lipsit motivat nu știi când ai lipsit? laughing

| Apokales a răspuns:

Si ca tine sunt multi alti, chiar crezi ca o sa te dea afara, nu au cum din doar atat. Mai ales scoala romaneasca, o gluma proasta. Am avut colegi care au ajuns la suta si nimic, a motivat profesorul cateva din ele si au scapat din pix.

| 222mario222 a răspuns:

Trebuie să ai nota 4 la purtare ca să fii exmatriculat sau să ai 60 de absențe. 10 absențe = 1 punct la purtare.
Poate la liceul tău este altfel, poate și cu 5 la purtare te exmatriculează!