Dacă îți place biologia, stiinte ale naturii. Dar, pentru ca am fost pe acest profil îți spun cum sta treaba. Nu faci multă biologie, 9-10 faci biologie vegetala, nu mi amintesc sincer cred ca 2 sau 3 ore aveam pe săptămână. In clasa a 11 aveam 2 ore si abia in a 12 a aveam 3 ore. Pe lângă biologie, faci fizica și chimie și cel mai nasol, mate. Nu este grea in clasa a 9 a si a 10 a, însă din a 11 a deja se complica, imi amintesc doar ca in a 12 a aveam de 5 ori pe săptămână. Nu înțelegi matematica din generala, dar probabil cea din liceu nu o sa ți fie asa greu de învățat, trebuie doar sa înveți din timp, când ti se preda o lecție, ajungi acasă și faci câteva exerciții sa vezi dacă ai reținut. O sa va spună profesorii acest lucru, si voi o sa spuneți ca faceți degeaba, insa nu e asa, după o sa va para rău și o sa fiți în urma cu materia. Mult succes. Si dacă îți place teoria in general, te poți duce la filologie și ai scăpat de mate, faci putina în a 9 a si a 10 a, dar bacul nu e obligatoriu