Cu media 8 nu stiu/cred ca poti intra la un profil de mate-info foarte bun, poate de nivel mediu si oricum iti va fi greu sa recuperezi materia. Iti sugerez un profil mai accesibil cum ar fi Stiinte Sociale. Desigur asta e doar parerea mea. Si in legatura cu profilul economic nu e asa de greu, mai bine te pui pe invatat si poate iti vor placea M-urile+ca din clasa a 11 a nu vei mai face chimie fizica biologie si logica.
Nici nu ma gandesc la stiinte sociale, nu prea sunt cu romana, ma pricep mai bine la matematica si pot zice ca ar fi singura materie care imi place. Stiu ca v a fii greu sa recuperez, dar...nu stiu, ma gandeam ca partea de contabilitate se bazeaza si pe matematica, dar mna.m-am cam inselat. Am dat la profilu asta gandindu ma ca fac ceva mate, da pe langa, am un prof deala care pune 10 degeaba.
Iar de recuperat, mai fac 2-3 ore de maditatii si probabil o sa reusesc.
Acum, daca stii..ai putea sa mi spui la ce ar trebui sa dau diferenta in cazul in care ma transfer?
Totusi, mersi de raspuns
Din pacate nu stiu Sunt la profil economic si stiu ca nu se face matematica foarte grea.
Stiu ca nu se face mate foarte grea...
Totusi mersii ca te ai deranjat sa mi raspunzi!
Curiosul999 întreabă: