Pff, prima zi la liceu.Pai a fost buna pana cand am aflat ca am ore de la 13. 00 ...mai bine era de dimineata. Oricum colegi buni doar doua pitzi si baietii n-am reusit sa ii cunosc inca. Buna ziua doar ca am stat doua ore in picioare pana sa intram in clase. Ziua ta cum a fost?
Faina. prima zi de liceu, diriga (e de istorie; clasa de mate info da' diriga de istorie ) pare de treaba, voi avea o parte din profii mei din 5-8 (am facut gimnaziul la aceiasi scoala), orarul e ok, sunt in clasa cu 6 din colegii de gimnaziu, clasa arata ok (dar mai are nevoie de imbunatatiri alea alea ), sper doar ca profii noi sa nu fie rai.
La mine au trecut anii... Mi-am amintit si eu de prima zi de scoala. :( http://sp2.ro/019926
Ca oricare zi de luni - "iar o trecut weekend-ul, iar la lucru?" -
Dar la tine, te-ai bucurat sa-ti revezi colegii?
Ne citi diriga niste norme de protectie apoi ne pusa sa semnam. Avem aceeasi profesori cu exceptia doamnei de geografie care a iesit la pensie si e inlocuita de un barbat de care nu stim prea multe. Sper sa fie bine.Am fost mutati intr-o clasa recent renovata si arata super.Am ramas doar 18 in clasa si cum sunt a -12-a e ultimul meu an de liceu.In rest totul a fost bine.
Frumos. Avem cativa profii noi, avem aceiasi diriginta ( e profesoara de religie si e foarte de treaba ), aceiasi clasa (de 3 ani). Putin trista ca s-a terminat vacanta si ca sunt in clasa a 12-a, in rest e ok
Nashpa! La ora 08:00 telefonul suna "ca disperatul", m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare, iar cand am ajuns la liceu, am dat de fite, si arfe.deci...
FlLutTuRrAaSs întreabă: