Degenerare= scadere a calitatii unei persoane, atrofiere a unui organ.
In cazul cantecului celor de la Parazitii este vorba despre degenerarea (atrofierea) generatiilor urmatoare. E un joc de cuvinte, o licenta poetica de la "degenerare" la "degeneratie".
Generatiile urmatoare strica sistemul de dezvoltare, si se intorc la un nivel de trai mai rau
de ce esti atat de pesimist? noi in europa de est suntem intr-un proces continu de dezvoltare fiecare noua generatie o duce mai bine ca generatiile anterioare
Desigur vazand ce bine o duc altii, devenim invidiosi daca ne-am intoarce in trecut am vedea ce viata dura au dus stramosii nostri, pe cand tariile din vest erau si atunci mai dezvoltate
Totul tine de geografie
Eu sunt de parere ca generatiile devin din ce in ce mai proaste in europa de vest si 30% in europa de est, pentru ca stim bine ca in trecut oamenii erau mult mai inteligenti decat acum si pentru ca tehnologia a avansat am devenit mai lenesi, adica (nu mai citim carti preferam sa luam totul de pe net, mancarea e plina de euri, ne lasam manipulati de facbook, televiziuni, mass-media, si promovam prostia ca sa producem ceva bania) cel putin asta cred eu.
1. cartiile : daca gasim continutul lor pe net care e problema? urma sa o citesti numai de necesitate pentru examen sau ceva.
Deasemenea se poate gasi toata cartea pe internet
2. Mancarea poate este mai plina de euri, dar suntem prea multi pe planeta asta mica, nu putem manca toti mancare 100% naturala, iar eurile alea nu sunt atat de periculoase, sa tinem cont ca in epoca medievala foametea era ceva comun...
3. Mass-media, televiziunea si Facebook intr-adevar SUNT MIJLOACE DE MANIPULARE, dar cine te obliga sa te uiti la ele? pe internet gasesti si alte preocupari alte surse de stiri, unele false dar altele reale, sunt multe siteuri care arata realitatea lumii in care traim dar multe pot functiona numai pe dark-web, acolo poti naviga in anonimat...
Cyanide întreabă:
anonim_4396 întreabă: