| beneamin a întrebat:

despre clasa a 9-a si anii de liceu?
Peste aproape o luna incepe scoala... dupa cum stie bine toata lumea eu intru in clasa a 9-a si am emotii pentru ca nu cunosc pe nimeni as vrea cateva sfaturi referitor la cum as putea sa ma fac placut colegilor... poate ma sfatuiti si cum sa ma imbrac in prima zi de scoala happy si daca va face placere sa va amintiti, spuneti-mi cum au fost anii de liceu pentru voi si daca ati legat prietenii adevarate aici multumesc mult, mult! si inca un mic detaliu se da teste initiale la informatica daca am nimerit la intesiv engleza profil mate -info daca pana acum n-am facut nici o ora de tic sau de informatica.

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Trebuie să fii zâmbitor, deoarece astfel vei atrage colegii să se împrietenească cu tine. Nu uita să fii sociabil, comunicativ, amabil, prietenos şi drăguţ, iar restul va veni de la sine.

Eu am trecut în clasa a-XII-a.
În clasa a-IX-a nu eram la liceul la care învăţ acum.
La început mi-a fost greu să mă adaptez dar totuşi am avut noroc că eram în clasă cu o colegă din gimnaziu.
În clasa a-X-a, m-am mutat de acolo.
Cu sinceritate îţi spun că primele zile au fost de coşmar.
Cunoşteam doar un băiat, însă diferenţa era că acolo toţi se cunoşteau bine între ei, deoarece trecuse un an.
Cu multă, multă greutate m-am împrietenit cu noul colectiv şi mi-am făcut prieteni.
Uneori poate fi greu la început dar depinde numai de tine, ce fel de persoană eşti.
Eu la început am fost timidă...

În privinţa testelor iniţiale, nu ştiu exact.
Eu îmi amintesc că am dat la majoritatea obiectelor, dar stai liniştit, nota nu se trece în catalog.

Mult succes în noul an şcolar!

| ayosmdk a răspuns:

Si eu trec in clasa a 9a la stiintele naturii la cel mai bun liceu din oras care este plinde fitosi si pitzipoance laughing Iti dai seama cum o sa fie pentru o fata de la tara laughing
Vestea buna este ca nu sunt timida, deloc. De fapt sunt o impiedicata care atrage privirile asupra ei pe oriunde ar merge laughing)
Am zis sa fac o schimbare cand o sa merg la liceu, sa fiu mai linistita si mai atenta. Am renuntat la ideea asta imediat ce mi-am dat seama ca sigur o sa ma impiedic de ceva sau cineva in prima zi laughing) Se poate! laughing
Sa ai curaj pentru ca si ei sunt tot oameni. Am fost la liceu sa depun dosarul si peste tot elevii discutau ceva de genul : " Si astia de la tara au venit sa ne ia locurile... Cine se cred? "
M-am simtit atat de prost. Adica ce suntem noi, animale? Facem aceeasi materia, profesorii sunt peste tot la fel. La mine la scoala toti profesorii erau rai si nu dadeau note mari. Ma chinuiam sa iau un 8-9. In schimb in oras ( mai multi colegi s-au mutat la scoala in oras ) aduceai un cadou si aveai media asigurata. straight face

laughing La mine in clasa o sa fim 25 de fete si 4 baieti, deci o sa fie cam plictisitor laughing Ma inteleg mult mai bine cu baietii ( deoarece aproape toti prietenii mei sunt baieti ) asa ca nu prea stiu cum o sa ma descurc cu toate fitoasele din clasa laughing
In privinta imbracamintei... eu am uniforma dar te sfatuiesc sa mergi cu ceva obisnuit ( o pereche de blugi, o camasa, un tricou dragut ).Nu vrei sa te catalogheze toti din prima.
Cel mai important lucru e sa fi curajoasa, sa ai putin tupeu si sa fi vesela, mereu cu zambetul pe buze. Nimeni nu se va apropia de tine daca stai bosumflata intr-un colt laughing
Crede-ma, toti avem emotii happy Si viitorii tai colegi au emotii si poate si ei se intreaba cum o sa fie asa ca nu te ingrijora.

Chiar nu ai facut deloc informatica?

| FaraSareDoi a răspuns:

Îmbracă-te cât mai casual. E cam...ciudat să vezi un boboc îmbrăcat în prima zi în costum( asta dacă nu aveţi uniformă, atunci se schimbă treaba). O pereche de jeansi şi o bluză sunt o alegere simplă, comodă şi foarte bună. Sau dacă eşti o fată, poţi obta pentru o rochiţă şi un sacou sau un cardigan peste.
Eu, la fel ca tine, trec clasa a 9-a. E foarte ciudat. Nu prea cunosc pe nimeni( Doar 2 puradei pe care nu-i suport şi nu mă suportălaughing. Iubire mare va fi în clasa aia. ), aşa că sunt cam în aceeaşi situaţie. Şi lucrul nasol e că sunt o extra-mare-timidă. Oricum, nu a murit nimeni (cred) în prima zi de liceu, nu murim nici noi. Încearcă să fii calm/ă, nu te agita prea tare şi nu îţi face atâtea griji înainte.
Succes, boboc!
Apropo, ai tăi au de gând să te însoţească în prima zi?

| Gabi1336 a răspuns:

Cumva la colegiul banatean din tm ai intrat?laughing