In primul rand, mi se pare inutil sa calculezi cat si cum ar trebui sa iei cu atata exactitate bazandu-te pe mediile din anii anteriori. In felul asta nu o sa faci altceva decat sa pui pe tine foarte multa presiune la examen, fiind constransa de note. Mediile nu au fost niciodata la fel in 2 ani diferiti. E totusi bine ca te-ai gandit unde ai vrea sa intri.
Despre matematica nu stiu ce sa iti spun. Nu exista o materie bine delimitata pentru nota 7, e in functie de ce subiect pica. Cel mai bine pentru tine ar fi sa incepi sa faci pregatire suplimantara ( meditatii), daca iti permiti din punct de vedere financiar. Daca nu, ti-as recomanda sa lucrezi modele de la examenele anterioare si sa te verifici apoi cu baremul, incercand sa intelegi ce-ai gresit. Gasesti zeci de subiecte pe internet. Desigur ca trebuie sa stii teroria bine, formulele de arii si volume, ca sa scoti ceva si la a 3 a parte.
Profilul pe care l-ai ales este bun, dar daca nu te descurci la engleza, mai bine mergi la intensiv decat la bilingv, fiindca nu poti recupera foarte multe intr-o vara. Succes la examene! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Baremul este pe internet.M-am corectat singura dupa barem si atat cred ca e.Citeste si tu bine.