La inceput nu, dar mai apoi daca diferenta este mai mare, peste 10-15 ani, sigur cel mai tanar nu va mai fi multumit si isi va dori pe cineva de varsta apropiata.
Daca este prea mare conteaza cand se pune problema casatoriei.Este bine ca sotii sa aiba aceleasi preocupari, gusturi si mentalitati specifice varstei.Cand unul dintre ei vrea sa danseze la club si celalat se plange de sale, lucrurile nu mai merg bine.Presa este plina de astfel de destine ratate.
Depinde in ce directie! Adica un barbat copt si o femeie tanara se pare ca sunt OK! O femeie matura cu un barbat tanar...nu sunt OK!
Nu ar trebui sa conteze dar cand fata e mai mare cu ani buni ca baiatul ci nu invers.cam conteaza.
Pentru unii da pentru altii nu
Eu zic ca nu prea conteaza
cand doi se iubesc atunci nu conteaza
Dar nici asa ca baiatul e mai mare cu 15 ani.:p
Dragostea nu are varsta, deci diferenta de varsta nu ar trebui sa conteze intr-o relatie
Toti o sa se ingramadeasca sa zica ca dragostea nu aare varsta dar eu te contrazic ...cu cat diferenta e varsta este mai mare intre ei cu atat luile lor sunt diferite. o diferenta de 3-4 sau chiar 5 ani nu este mare ar cand intervin diferente dde 10 ani in sus ...trebuie sa fie o relatie cu totul speciala pentru a rezista
Intre mine si sotul meu este o diferenta de 20 de ani, si asta nu este o problema pentru noi. a fost el putin complexat la inceput, nu dorea sa imi iroseasca mie tineretea, dar acum stie ca il iubesc si cu el vreau sa raman.
A zis si madalicious atunci cand fata e mai mare ca baiatul cu mai multi ani conteaza... adica stii si tu ca lumea e rea
si oricat v-ati iubi tot se va gasi cineva sa va desparta
in fine nu prea conteaza...
SuRa99 întreabă: