anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cate mi-a povestit un prof la facultate ne-a spus ca la seminarii conteaza prezenta si recenzia nu a precizat si de participare activa, practic ce ai de sustinut referate proiecte nu si participarea activa Este adevarat? Si spunea ca cine are 70 la suta prezenta la seminarii are 2 puncte la examenul final la sesiune. INtrebarile mele sunt.
Daca se aplica la tot sistemul universitar?
Contaeza si participarea activa la seminarii? Sau doar prezenta sa fie de 70 la suta si recenzia.

5 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Anonimule pentru ce esti la facultate? Eu cred ca te-ai dus sa te instruiesti. Pentru cine te pregatesti? Pentru tine. Daca nu o vei face in mod corespunzator te vei afla printre cei multi care se plang ca au o diploma si societatea nu le ofera nici o sansa.
Nu e pacat sa-ti irosesti timpul si banii parintilor?
De modul cum te vei pregati depind urmatorii tai aproximativ 60 de ani. Crezi ca merita sa platesti pretul?
Bafta!

| Anonimuserr a răspuns:

Crinu@ Crede-ma ca altii nu vin deloc la fac decat de vreo 5 6 ori pe un semestru si nici la seminarii nu vin daramita la cursuri. Cei care vin la seminarii ar trebui stimati si apreciati pentru. Dorinta de a fi prezent si respectul fata de acel profesor ca ai sosit la seminar si ca nu-i sfidezi ora.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa a crezut si un cunoscut de-al meu. daca vii la toate orele, vei trece.macar prezenta.si a trecut la toate, mai putin la fizica.adica daca te duci bou si iesi vaca, la ce-ti foloseste? participarea activa inseamna chiar sa inveti si sa te specializezi, sa fii in centrul atentiei unor oameni care vor avea nevoie de cunostintele tale.cand vei cauta sa te angajezi, vei fi intrebat de prezenta? sau ce stii sa faci? invatatul pentru nota si prezenta pentru a avea o diploma nesustinuta de valoare profesionala mi se pare cea mai mare prostie omeneasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omule eu sunt la fac nu la liceu cum zici tu de fizica si altele. Eu vorbeam de facultate nu liceu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu aceeasi chestie? ce faci cu diploma de inginer sau doctorat sau mai stiu eu de care? sa te lauzi doar ca ai o facultate? presupunand ca vei fi trecut doar cu prezenta, si cu ceva banisori si cunostintele lu mamica si taticu.am zis presupunand.fiindca tu poate si muncesti te si pregatesti, nu? vreau doar sa subliniez ca e buna implicarea omului in tot ce crede ca poate face bine si frumos in ajutorul progresului, al oamenilor.si numai actul de prezenta este pierdere de timp.succes. in viata.