| Alex2711 a întrebat:

Din pacate am o problema. Vineri seara la ultima ora se tot stingea lumina in clasa noastra...fiind singuri in scoala si fiind seara ne-am facut de cap. Si am stins-o si eu. Colegii nu s-au mai incumetat sa aprinda lumina. ziceau las-o deschisa las-o. si a venit profa si s-a suparat. Cu profa m-am impacat. dar daca ar afla diriga sunt mort. ce pot face?

8 răspunsuri:
| AlexandruJohnson a răspuns:

Eu zic să faci aşa, poţi să-ţi ceri scuze politicos şi să recunoşti că-i vina tuturor NU NUMAI A TA, şi să promiţi că nu se va mai întâmpla şi regreţi, nespus, Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată, numai bine.

| Lora a răspuns:

Eh asta e toti am facut prostii la scoala.Iti ceri si tu scuze si spune-i ca ai facut-o ca sa ai ce povesti copiilor tai laughing

| Honamy a răspuns:

Spune-i dirigintei ca becul avea o defectiune asa ca tu l-ai stins insa doar pentru cateva minute si cand ai vrut sa-l aprinzi inapoi celalanti colegi nu au vrut... mai spune-i ca iti pare rau si poate te iarta
...succes!

| alessia5158 a răspuns:

"Capul plecat nu-l taie nimeni"! --- cel putin asa spune zicala! Fa-ti "mea culpa" la diriga inainte de a afla despre "isprava "ta de la altii

| LoveIsTheAnswer a răspuns:

happy Pai in primul rand ti-ai cere scuze si i-ai spune ca nu o sa se mai repete, si vorbeste si cu colegii tai sa nu mai fie asa paraciosi.
Linisteste-te ca nu iti ia capul, am trecut si eu prin situatii din astea stai linistit oh go on
Fundita? puppy dog eyes

| noktambul a răspuns:

"Mort!?!". Fii serios, baiete! In fond ce-ai facut? Te-ai jucat cu lumina. Mare branza! Ce: ai dat in cap la cineva? Ai dat foc la scoala? Ai violat vreo colega? Fii cu picioarele pe pamant : ai facut si tu o mica nazbatie. Ce poate sa -ti faca diriga pentru asta? Nimic mai mult decat o dojana usoara. Poate nici atat. Iti ceri frumos scuze, spui ca regreti ce ai facut si... gata. Bafta!

| ElectricChapel a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... Daca diriga-ta ar afla asta probabil ca s-ar supara, dar poti face altceva. Recunosti. Nu uita ca greseala recunoscuta, pe jumatate este iertata. Dar totusi... Ai facut ceva asa grav? Nu mi se pare exagerat. Ce daca ai stins lumina? Faceai econimie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehh... asta`i nimic.noi in clasa am spart o tabla...mare lucru, diriga ne-a zis doar sa o platim atat!