Chiar așa? Ce, un singur antrenor nu poate avea mai multe metode de antrenament? Eu cînd am făcut volei, antrenorul a mers la început mult
pe antrenamentele de forta, pe atunci era necesar, un meci de volei putind sa dureze și cinci ore, pentru că nu fiecare minge jucata era și punct, și dacă nu aveai rezistenta, puteai pierde meciul daca era mai lung, chiar daca stăteai bine la celelalte capitole. Apoi, a schimbat metoda, a mers pe pregătirea tehnică și tactică. Concomitent, a folosit și pregătirea psihologică. Daca e dupa cum spui tu, trebuia să am trei antrenori , unul pentru fiecare metodă.
Porcul nu se ingrasa in ajun. Nu mergi doar înainte de meci la cel cu care vei lupta. Daca o faci că îți place, vei fi la toate meciurile și vei urmări mișcările luptătorilor. Sau crezi că un luptător trăiește într-o bula, vede doar meciurile lui? Mai ales că e dupa cum zici, nu e ca la fotbal, meciurile sunt mult mai rare. Și, da, am auzit de un luptător român care a mers pana in Australia la un meci al unui viitor adversar.