Sunt multe carti frumoasa domnisoara! Prima ca imi vin in minte este "Razboi si pace" scrisa de Lev Tolstoi. Apropo de Tostoi : ai citit Anna Karenina? Daca nu, te rog sa o citesti. Merita!
Bafta!
Si eu am pastrat in inima Cuore inima de copil de Edmondo de Amicis. O carte cu adevarat deosebita. Preferata mea este Prizonier la 9 ani de Ion Grecea. Am citit-o acum 6 ani. O carte cu adevarat extraordinara. Turistul singuratic de Tudor Popescu este iar o alta carte deosebita.
Cartile de la Adevarul cred ca merita citite. N-am reusit sa citesc prea multe, dar consider ca am invatat multe lucruri din cele care mi-au trecut prin mana. Fiecare are farmecul ei si parca te simti mai bogat atat spiritual cat si intelectual dupa ce ai terminat de citit una.
Pai sa vedem... mi-au placut la nebunie cartile lui Dan Brown; Ingeri si demoni, Codul llui Davinci, Conspiratia etc cartile sunt geniale. actiunea se leaga, suspans la tot pasul, rasturnari de situatii... ce mai thrillere in toata regula.Si modul cum inbina date reale cu fictiunea absolut fantastic.
Am citit si Dune.Herbert inventeaza un intreg univers SF, lucru care mii se pare uimitor. Este o serie destul de greuaie cel putin la inceput pana te obisnuiesti cu realitatea creata de autor. o carte foarte profunda pe care o recomand inpatimitilor de SF.
Alta carte care mi-a placut, tot SF mai putin cunoscuta si foarte veche :Inginerii Cosmosului de Cliford Simak.
Am citit si seria Amurg... hmmm ...ideea carti e buna si de aceea am citit-o ma rog si pentru ca e pentru fete si eram criticata ca nu-mi plac cartile pentru fete :p(cred ca va puteti da seama de ce) actiune cam slabuta, si personaje enervante rau dar are niste descrieri dragute.
Am citit si alte carti dar cred ca ajunge, doar nu va descriu toata biblioteca
Adi1987 întreabă: