| Justmeandmysmile a întrebat:

Doamne deci sunt a x-a si sunt la profilul mate-info si am dat testul initial la mate si am facut dezastru zici ca mi s-a sters tot si nu doar eu toata clasa! Pana si cel mai destept baiat din clasa noastra a zis ca mai mult de 7 nu ia. Iar restul spera la 2, 3 eu inca sper la peste 4.50.Ne-a dat dintr-o culegere a unui alt profesor din scoala (Are culegere) niste probleme.Simultan a dat si o alta clasa de a x-a care il au pe profesorul cu culegerea si ei au gresit mult. Dar nu-s proasta la mate, anul trecut am avut media anuala 9.50 pe merit fara pregatiri fara nimic, doar din teste si ascultari. La info merg greu, profesorul da note asa cum ii vine lui pe moment si nu ne explica ce gresim, dar la mate nu vreau s-o dau in bara, ca-mi place.La bac ce ma fac dupa? Mentionez ca am profesoara noua la mate.

3 răspunsuri:
| goshty a răspuns:

Am inteles totul pana la urmatorul fragment:''La bac ce ma fac dupa? Mentionez ca am profesoara noua la mate.''. Ce vroiai sa intrebi?

| Ichnat a răspuns:

Nu prea am inteles intrebarea big grin(procesorul invechit). Si eu sunt la informatica si sincer si eu am avut momente de genul acesta. Poate ca ai fost stresat/a big grin

| gabriela15 a răspuns:

Nu te panica! cica o sa schimbe bac-ul din cate am auzit...au fost ani prea dezastruosi...o sa fie bine o sa vezi! eu sigur mai am o raza de speranta, sunt de abia in clasa a 8-abatting eyelashes