| Sebaseba33 a întrebat:

Doresc repede un raspuns! Pe pagina de Facebook a scolii scrie "... elevii vor acorda atenție ținutei. Elevii din clasele primare si gimnaziale vor veni îmbrăcați în uniforma scolara. Elevii de liceu vor avea o ținută festiva..." daca is acu intru in clasa 8 trebuie la festivitete sa vin cu uniforma? (o urasc si de aia ) Stiu ca pot zice ce nu m-am uitat pe Facebook dar o vazut parinti asta

Răspuns Câştigător
| ABCD122 a răspuns:

Daca te referi la festivitatea de inceput de an, trebuie sa mergi cu uniformă. Dar, daca o urăști atat de mult nu cred ca te va verifica cineva daca ai sau nu uniformă.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Oricum presupun ca o vei purta tot anul, mai conteaza 1 zi in plus?

| CuriousStuff a răspuns:

Cel putin daca nu ai uniforma niste pantaloni de stofa sau blugi intr-o singura culoare si o camasa simpla. Uniforma e pusa tocmai ca sa nu faca nimeni parada modei pe acolo (si alte motive). Dar daca o urasti asa de mult, ma gandesc ca urasti si pantalonii de stofa si camasile.

| ascovit a răspuns:

Te duci imbracata decent! Daca iei doar un articol din uniforma nu se supara nimeni si nici nu mori

| MOvidiu a răspuns:

Mergi maine la cursul festiv si vezi ce se impune ..stai de vb cu diriginta..etc.