| RealRap a întrebat:

Doua scene semnificative din romanul "Ion" sau ceva mai important? Stiu toata actiunea, indroducerea, tot ce trebuie, dar vreau sa povestesc o anumita scena mai bine si nu stiu pe care s-o aleg, ceva de memorat mai usor.

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Ai afirmat că ştii deja acţiunea şi introducerea, scena cu hora este chiar la început. Atunci, nu are rost să mă lungesc cu rezumatul.
Povesteşti despre ce s-a întâmplat la horă, adică când Ion se hotărăşte să o ia la joc le Ana, fata cea urâtă dar bogată deşi o iubea pe Florica o fată frumoasă, dar săracă. Faci concluzia că glasul pământului este mai puternic decât glasul iubii la început şi gata.

3 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

O să încerc să fac un rezumat scurt şi uşor de reţinut:
Scena sărutării pământului: Ion obţine pământul, dar îl macină şi dorinţa de a o avea pe Florica care s-a măritat cu George. Se dă o luptă între cele două glasuri.
Hora: De aici încep conflictele.

| RealRap explică (pentru FemeiaPisică):

Scena sarutarii o stiu, spune-mi scena cu hora, mai pe larg, nu in cateva cuvinte si ai funda.

| RealRap explică (pentru FemeiaPisică):

A bun, credeam ca trebuie sa ma complic mai mult. Multumesc.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru RealRap):

Ai afirmat că ştii deja acţiunea şi introducerea, scena cu hora este chiar la început. Atunci, nu are rost să mă lungesc cu rezumatul.
Povesteşti despre ce s-a întâmplat la horă, adică când Ion se hotărăşte să o ia la joc le Ana, fata cea urâtă dar bogată deşi o iubea pe Florica o fată frumoasă, dar săracă. Faci concluzia că glasul pământului este mai puternic decât glasul iubii la început şi gata.