Ai afirmat că ştii deja acţiunea şi introducerea, scena cu hora este chiar la început. Atunci, nu are rost să mă lungesc cu rezumatul.
Povesteşti despre ce s-a întâmplat la horă, adică când Ion se hotărăşte să o ia la joc le Ana, fata cea urâtă dar bogată deşi o iubea pe Florica o fată frumoasă, dar săracă. Faci concluzia că glasul pământului este mai puternic decât glasul iubii la început şi gata.
O să încerc să fac un rezumat scurt şi uşor de reţinut:
Scena sărutării pământului: Ion obţine pământul, dar îl macină şi dorinţa de a o avea pe Florica care s-a măritat cu George. Se dă o luptă între cele două glasuri.
Hora: De aici încep conflictele.
Scena sarutarii o stiu, spune-mi scena cu hora, mai pe larg, nu in cateva cuvinte si ai funda.
A bun, credeam ca trebuie sa ma complic mai mult. Multumesc.
Ai afirmat că ştii deja acţiunea şi introducerea, scena cu hora este chiar la început. Atunci, nu are rost să mă lungesc cu rezumatul.
Povesteşti despre ce s-a întâmplat la horă, adică când Ion se hotărăşte să o ia la joc le Ana, fata cea urâtă dar bogată deşi o iubea pe Florica o fată frumoasă, dar săracă. Faci concluzia că glasul pământului este mai puternic decât glasul iubii la început şi gata.