Nu stiu ce mai cauti tu la fostul prieten? De ce esti invitata? Du-te, daca vrei sa fii bataia lor de joc! Suntem in secolul 21, un simplu "La multi ani!" telefonic este de ajuns, dar eu nu mi-as consuma impulsurile nici pentru atat. Vai, ce falos va fi el, cand doua mandre puicutze, una mai motzata dacat cealalta, se vor lua la cearta, doar pentru faptul ca nu se inteleg de loc bine...aiurea se vor lua la cearta pentru un falos, care a avut proasta inspiratie/si tu vad ca tii mortis sa executi cele spuse de el/ sa te invite si pe tine, a doua sau a treia roata la caruta, pe langa alti invitati, ce mai, va fi circ mare, iar tu te vei alege cu multa incarcare nervoasa. Te rog, ai coloana vertebrala, priveste drept inainte, peste umarul lui si ai sa vezi ca ti se va deschide alt viitor. Decat sa pierzi vremea la petrecerea lui fitoasa, mai bine mergi la un film, la o piesa de teatru... apropos, cand ai fost ultima data la teatru?
Nu o bag in seama! distreaza-te la maximum! nu-i da atentie(asa poate vede si fostul tau ce diamant a pierdut in timp ce colectiona pietricele) bafta!
Da dovada de intelepciune. Poti sa o ignori in timpul petrecerii, desi imi imaginez ca va incerca sa se dea in stamba. Incerca sa te simti bine si daca poti, mergi insotita, ca sa-ti faci sederea cat mai placuta.
Daca mergi la ziua fostului prieten, ar fi mai bine sa apari insotita de un baiat, pe care acesta nu il cunoaste ca sa fie si mai bine pentru tine, chiar daca acela este adus doar de fatada, ca sa nu fii singura si sa petreci in adevaratul sens si nu sa te uiti cum se poarta cealalta si cum se mai distreaza ei; sau, nu te duce, il poti apela sa ii spui un sincer "La multi ani ", cred ca ar fi solutia cea mai buna de a nu te expune si a te mahni de ce vei vedea. Cu bine Lucien.
Evitati pe cat posibil conflictele, salutati-va si atat, daca nu va face placere.
Buna! Evitati pe cat posibil conflictele, salutati-va politicos si atat, daca nu va face placere.
Te intelegi cu fostul sa inteleg...
eu zic ca daca intr-adevar ar tine la el nu i.ar strica ziua de nastere certandu.se cu tine...
dar pur si simplu ignoro(asta doare cel mai tare)
mai dai un cot din cand in cand cand treci p langa ea in semn ca nu ai vazut. o dar fara sa vada el
sa inteleaga ca ea se enerveaza degeaba tu nu faci nimic
Nu esti obligata sa te duci. Daca nu te poti aptine mai bine stai acasa sau daca mergi incearca sa te intelegi bine cu fostul tau prieten si sa te distrezi.
Eu zic ca era mai bine sa nu accepti invitatia. adica. pur si simplu. puteai sa si mergi. ii spui la multi ani. ii dai cadoul. si pleci. eu asta as fi facut in locul tau. E doar o parere
Georgysupergirl întreabă: