De fapt nu e asa ...doar va repeta clasa a 11 a la liceu și o va face pe a 12 a după, poate fi la oricare clasa din anul respectiv, din cadrul aceluiași liceu sau la altul, e alegerea persoanei respective...Am o cunoștință care a făcut asta, doar că a depus dosarul prea târziu și a prins locuri la un alt liceu, pe alt profil.
Dupa ce termini profesionala nu te mai poti intoarce la liceu la curs de zi, ci numai la SERAL si cum nu exista decat 1 singura clasa de 1 XI-a, vei fii repartizat la aceea.
Bineinteles ca tu vei face XIII ani de liceu, fiindca ai pierdut sansa sa termini la zi, unde se facea numai XII ani.
S-au schimbat legile? trimite-mi si mie noua leeg acres puen asta!
Fiidca asa ceva nu s-a putut niciodata pana acum, daca esti la profesionala, nu ai cum sa te mai intorci la curs de zi!
De fapt nu e asa ...doar va repeta clasa a 11 a la liceu și o va face pe a 12 a după, poate fi la oricare clasa din anul respectiv, din cadrul aceluiași liceu sau la altul, e alegerea persoanei respective...Am o cunoștință care a făcut asta, doar că a depus dosarul prea târziu și a prins locuri la un alt liceu, pe alt profil.