| kicsihari23 a întrebat:

Dupa ce termini mate-info la ce facultati poti sa mergi? de ex. la turism pot sa ma duc?

Răspuns Câştigător
| Haruka a răspuns:

Buna kicsihari23. Nu are nicio legatura liceul[profilul la care esti]cu facultatea, poti sa mergi linistit la orice facultate, daca ai medie, si iei examenele de la facultatea respectiva. O seara buna

5 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

De la mate info poţi să te duci la mai multe facultăţi. Şi cam are legătură profilul de liceu cu facultatea. De exemplu, cu liceul terminat la profilul Uman îţi va fi practic imposibil să intri la o facultate cu profil real, cum ar fi fizică, matematică, informatică, etc.

| DEBrown a răspuns:

Si eu sunt mate-info si iti sugerez ca daca te ti de profilul acesta nu are rost sa mergi la turism pentru ca nu are nicio legatura cu materiile profilului tau. Eu ma orientez spre Politehnica big grin Iar de aici ai multe domenii in care poti merge, bineinteles legate de mate, info, fizica.

| AnotherGirl a răspuns:

Indiferent de profilul la care esti, mai tarziu poti da la orice facultate happy ( Matusi`mea a facut filologie in liceu, iar la facultate a dat la contabilitate).
Have a nice day!

| Haruka a răspuns:

Buna kicsihari23. Nu are nicio legatura liceul[profilul la care esti]cu facultatea, poti sa mergi linistit la orice facultate, daca ai medie, si iei examenele de la facultatea respectiva. O seara buna

| kicsihari23 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, m-ati lamurit.