| dende95 a întrebat:

Dupa cu stiti, a inceput puscaria adica asa numita scoala... Dar eu ma cam plictisesc la scoala. Ce sa fac sa nu ma mai plictisesc la scoala?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai faci cate o gluma cu colegii, esti atent la profesor si scrii in caiet.

| PinkPanther a răspuns:

Daca stai si te uiti pe pereti noermal ca te plictiseti, dii atent la lectii, da-ti interesul si pune mana pe invatat, sa vezi cum tece timpul, nici nu iti dai seama

| Zangetsu a răspuns:

Asculta manele la telefon, de preferat pe difuzor.

| aaaa12345 a răspuns:

Doamne,scoala e o inchisoare?
E cel mai frumos loc,imi place la nebunie, acasa dupa ce sriu si invat, si iar.Ma plictisesc.Nu vreau acasa, vreau la scoala

| express11 a răspuns:

Lasa-te de scoala!

| miradoniz a răspuns:

hee hee o "rețetă magică"? nu prea cred că o sa îți placă răspunsul meu, în plus este destul de banal:atenția.Ca să înfrumusețez puțin,hai să spunem că nu ai nevoie să te forțezi sa reții nimic.În schimb,există o anumita plăcere,în a îți exersa "mușchiul" atențieihee hee de fapt, noua oamenii, avem (cel puținhee hee ) 5 simțuri,dar ne concentram în mod natural pe un singur"canal" ca sa zic așa:o mulțime de informații trec deci pe lângăhee hee dacă ești atent,nu numai la ce auzi,dar și la ce vezi,simți(banca,hainele de pe tine,etc), miroși(hee hee ) în același timp-o să dezvolți o "facultate"(în sensul de aptitudine) care te poate ajuta mai târziuhee hee succeshee hee (ideal ar fi și să păstrezi în minte ideea ca există un Dumnezeu Atotputernic acolo sus, care te iubeștehee hee dar ești liber sa Îl ignorihee hee )

| Ivanaaa a răspuns:

Sa invetiwinking.Ce altceva poti sa faci la scoala?laughing

| deliamaria13 a răspuns:

Fa-ti prietene

| PandaisHere a răspuns:

Pai mai poti face mici glumite;)) de exemplu sa vb prin sms-uri sau biletele;)) sa arunci cu creioane sau hartie mototolita;)) eu ieri la ultima ora aruncam intr-un coleg cu covrigei;)) iar dupa ore cu branza:)) puteti face poze in clasa in timpul orei, sau sa comentati cate putin la unele spuse ale profesorului:)) dar incearca sa fii si atent;) spor la,, nazbatii"
http://www.cancan.ro/......48960.html
>:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa pui mana sa inveti, sa-ti tocesti creierii, de nu ai sanse crescute sa ajungi la mana unui nebun cu 10 clase care te munceste pana la epuizare, o sa-ti dea salariul dupa cum pofteste iar cand ajungi la o varsta iti da termen sa-ti semnezi demisia de buna voie prin diferite constrangeri si santaje indirecte.
Esti dependent de calculator, de jocuri, astea te doboara!
Desigur ca merge si varianta de a fi "peste" unde nu necesita carte prea multa, dar cand gresesti te duci la zeghe.